Kiwi-Bob avslører ølfellene

Cashet ut 20.000 i forrige uke - butikkeier i Kristiansand ringte til politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Avholdsmannen Bob Mellomstrand er din beste garantist for at du ikke går på en ølsmell i vår. I alle fall hvis du bor i Rogaland, Agder-fylkene, Telemark, Vestfold eller Buskerud. Og hvis du kjøper pilsen din i en Kiwi-butikk.

Hittil i år har han «loppet» Kiwi-butikkene for 79.000 kroner. Kiwi-Bob tok butikkjeden på ordet da kundene ble tilbudt pengene tilbake eller nye varer når ferskvaredatoen var overskredet.

33-åringen fra Nærbø på Jæren er omreisende butikkdetektiv på femte året med aksjonsradius fra Karmøy og Haugesund i vest til Drammen og Kongsberg i høst.

- Hittil i år har jeg cashet inn 79.000 kroner og 48 poser med Twist. Nå ryker den gamle årsrekorden på 120.000 kroner, rapporterer Kiwi-Bob til Dagbladet.no etter en innbringende vår. På en drøy uke måtte butikkeiere betale ut 20.000 kroner for øl som var i ferd med å gå ut på dato.

Fikk bil

Butikkjeden ga Bob en splitter ny bil for tre og et halvt år siden. Nå har han kjørt 141.000 kilometer i jakt på feil hos dem som ga han bilen?

- Angrer du på bilgaven, Kiwi-sjef Per Erik Burud?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer