Kiwi-Bob raider igjen

I fjor fikk Bob Mellemstrand (29) bil av Kiwi-kjeden, fordi han fant så mange varer som var utgått på dato. I år slår han alle rekorder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Dagbladet): Mange husker artige «Kiwi-Bob» fra i fjor, mannen som utnytter Kiwi-kjedens datogaranti til det ytterste. Kjeden gir deg varene gratis hvis de er utgått på datoen. Har de ikke varen inne, får du penger. Og er varen øl, får du automatisk pengene tilbake. Det har Bob gjort det meste utav.

-  Hittil i år har jeg tjent omtrent 67 000 kroner. I hele fjor tjente jeg 66 000, så jeg slår min egen rekord, sier han fornøyd. Bare den siste uka har han tjent over 11 500 kroner på utgåtte varer.

Når Dagbladet ringer, er Bob på Evje for å sjekke en butikk der. Den siste uka har han reist rundt hele kysten fra Haugesund til Arendal, og tilbake over fjellet.

-  Jeg fant ingenting i verken Lyngdal eller Arendal. Men på Tangvall i Søgne kom jeg over 40 sekspakninger med Ringnes på boks. Det ga meg over 5400 kroner, forteller «Kiwi-Bob».

Fikk bil

Dette skjedde tirsdag, etter at jærbuen hadde vært på Søm i Kristiansand og funnet utgått øl for 1100 kroner. Dagen før kom han over utgått Seidel-øl for nesten 2500 kroner i Stavanger, og han sopte inn et liknende beløp på Tau i Ryfylke forrige fredag. I sum ei ukelønn på nærmere 12 000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer