Kiwi-butikk nektet å selge egg til mindreårige

Oslo-politiet melder om egg- og steinkasting på halloween.

STOPPET EGGSALG: Hos Kiwi-butikken på Jordal i Oslo måtte butikksjef Therese Nord ta grep etter bekymringsmeldinger fra naboene. Foto: Lars Eivind Bones
STOPPET EGGSALG: Hos Kiwi-butikken på Jordal i Oslo måtte butikksjef Therese Nord ta grep etter bekymringsmeldinger fra naboene. Foto: Lars Eivind BonesVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Oslo-politiet melder om flere tilfeller av ufin oppførsel og kasting av egg og stein under halloween-feiringa i hovedstaden.

- Folk kaster egg, og når de går tom for egg kaster de stein. Det er imidlertid ikke meldt om personskader, sier operasjonsleder Ola Krokan i Oslo-politiet til Dagbladet.

Har lett - Er noen pågrepet?

- Vi har lett etter flere personer, men de har vært borte som dugg for solen. Dette har vært i Groruddalen og i Manglerud-området, sier Krokan.

Han sier det ikke har kommet meldinger om at «onde klovner» i Oslo, av typen som har herjet i flere land i Europa de siste ukene.

- Det har vi ikke fått melding om, sier Krokan, som håper det ugne været i hovedstaden legger en liten demper på folks pøbelvilje.

Nektet mindreårige Hos Kiwi-butikken på Jordal i Oslo måtte butikksjef Therese Nord ta grep etter bekymringsmeldinger fra naboene.

- Det var våre kjære naboer som var veldig bekymret, sier Nord til Dagbladet, om hvorfor butikken besluttet å ikke selge egg til personer under 18 år i dag.

Pressesjef Unni Turid Grøndal i Oslo-politiet kommer også med en oppfordring til de halloween-feirende:

- Det er synd hvis noen benytter sjansen til å kaste stein og egg. Det kan være farlig. Tenk over hva dere gjør, og ha heller en hyggelig kveld, skriver hun på Twitter.