Kiwi-butikk nektet å selge egg til mindreårige

Oslo-politiet melder om egg- og steinkasting på halloween.

STOPPET EGGSALG: Hos Kiwi-butikken på Jordal i Oslo måtte butikksjef Therese Nord ta grep etter bekymringsmeldinger fra naboene. Foto: Lars Eivind Bones
STOPPET EGGSALG: Hos Kiwi-butikken på Jordal i Oslo måtte butikksjef Therese Nord ta grep etter bekymringsmeldinger fra naboene. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Oslo-politiet melder om flere tilfeller av ufin oppførsel og kasting av egg og stein under halloween-feiringa i hovedstaden.

- Folk kaster egg, og når de går tom for egg kaster de stein. Det er imidlertid ikke meldt om personskader, sier operasjonsleder Ola Krokan i Oslo-politiet til Dagbladet.

Har lett - Er noen pågrepet?

- Vi har lett etter flere personer, men de har vært borte som dugg for solen. Dette har vært i Groruddalen og i Manglerud-området, sier Krokan.

Han sier det ikke har kommet meldinger om at «onde klovner» i Oslo, av typen som har herjet i flere land i Europa de siste ukene.

- Det har vi ikke fått melding om, sier Krokan, som håper det ugne været i hovedstaden legger en liten demper på folks pøbelvilje.

Nektet mindreårige Hos Kiwi-butikken på Jordal i Oslo måtte butikksjef Therese Nord ta grep etter bekymringsmeldinger fra naboene.

- Det var våre kjære naboer som var veldig bekymret, sier Nord til Dagbladet, om hvorfor butikken besluttet å ikke selge egg til personer under 18 år i dag.

Pressesjef Unni Turid Grøndal i Oslo-politiet kommer også med en oppfordring til de halloween-feirende:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer