Kiwi-sjef: - Ja, vi har en gjenganger

Kiwis regionsjef i Rogaland, Trond Inge Larsson, har fra sine butikksjefer i Rogaland fått høre om en gjenganger mellom reolene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Larsson bekrefter at mannen gjentatte ganger har fått med seg enten gratis varer eller penger i tråd med lavpriskjedens holdbarhetsgaranti.

- Personlig kjenner jeg ham ikke og heller ikke detaljene i saken. Det er ikke slik at butikksjefene har rapporteringsplikt om ting som angår holdbarhetsgarantien. Vi i Kiwi er stolte av garantien vår, og alle butikkene streber etter ferskest mulig varer i butikkhyllene, sier regionsjef Larsson.

Larsson sier lavpriskjeden alltid gir kunden penger eller nye varer som følge av holdbarhetsgarantien.

- Kunden får en tilsvarende vare dersom en vare har gått ut på dato. Ved øl gir vi kunden penger hvis det er for gammelt, vi deler aldri ut øl. Vi gir også penger hvis det ikke finnes tilsvarende vare i butikken, sier Larsson til Dagbladet.

- Beløpet og varemengden det her er snakk om, forundrer meg. Men jeg synes likevel dette er lite sammenliknet med at Kiwi-kjeden i fjor omsatte for 7 milliarder kroner netto på landsbasis, sier regionsjefen.

Kiwi har 299 butikker på landsbasis, 32 av dem i Rogaland. Larsson vet ikke hvor mye penger regionen eller kjeden totalt bruker på holdbarhetsgarantien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer