Kjære Fremskrittspartiet

Vi gir ingen hjelp med det de faktisk sitter med av opplevelser og minner, som sikkert kunne fått en hver etnisk nordmann til å bli mørkeredd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det kommer an på hvilke avgrensninger som blir tatt i innvandrings- og asylpolitikken. Vi har vedvarende problemer i noen grupperinger. Hvorfor skal vi slippe inn rampen? spurte Frp formann Siv Jensen i VG søndag om utlendinger som ikke gir et positivt bidrag til det norske samfunn.

Hvorfor snakker dere alltid om konsekvensene av asyl – og flyktingers handlinger og aldri om årsaken til hvorfor de handler som de gjør?

Har du og dere noen gang tatt dere tid til å snakke med flyktninger som kommer hit til Norge, om hva de har opplevde og hva de opplever i Norge av hjelp?

Ikke alle som kommer til Norge er lykkejegere som bare er ute etter å sylte på den Norske Stat, for å bade i penger. De kommer hit med et mål; å overleve.

Og hva gir vi av hjelp til mennesker som kommer til Norge? Ingenting.

Vi gir de penger, men hva hjelper det med penger hvis hode er fullt av minner som bare gir sjelen smerte?

Vi gir de ingen hjelp med det de faktisk sitter med av opplevelser og minner, som sikkert kunne fått en hver etnisk nordmann til å bli mørkeredd.

Et tydelig tegn på at dette er en gruppe som ikke er viktig, er at det ikke har vært snakket om flyktinger og asylsøkeres kår i kommunene denne valgkampen og da heller ikke kommunenes tilbud innen psykisk helse. Ikke nok med at etnisk norske sliter med å få time hos psykolog \\\\ psykiater, hvordan er det da og være av en annen etnisk opprinnelse å få tilgang til dette?

Men, de skal kanskje bare være glad for at de er kommet til dette landet? Mer kan de ikke kreve?

Bortsett fra at dere krever at de skal oppføre seg, forholde seg til norske lover når man kommer til dette landet. Selvfølgelig skal man det, men hvordan kan dere kreve noe av andre, når dere ikke gir de muligheten til et liv. Hvorfor skal de bry seg, når de aldri har opplevd at noen bryr seg om dem?