«Kjære mamma - vi savner deg!»

Pårørende i sorg ved brannstedet på Solbergelva i dag. Ingen vet årsaken til tragedien.

STOR SORG: Tre personer omkom i branndramaet på Solbergmoen i går kveld. To sønner til den ene av de omkomne kvinnene kom i dag med blomster og kort for å hedre henne ved brannruinen. Dagbladet har fått tillatelse av sønnene til å bruke bildet. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet.
STOR SORG: Tre personer omkom i branndramaet på Solbergmoen i går kveld. To sønner til den ene av de omkomne kvinnene kom i dag med blomster og kort for å hedre henne ved brannruinen. Dagbladet har fått tillatelse av sønnene til å bruke bildet. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SOLBERGMOEN (Dagbladet): Pårørende, venner og sjokkerte naboer prøver i dag å ta innover seg at tre mennesker er døde etter brannen i rekkehusbygget på Solbergmoen i Nedre Eiker i går kveld.

De omkomne, to kvinner og en mann, er ikke formelt identifisert, men det skal ikke være tvil om hvem de de døde er.

I ettermiddag kom to av sønnene til det ene offeret til brannruinen for å henge opp en rosebukett sammen med et kort der det sto «Kjære mamma - Vi savner deg! Glad i deg! Hvil i fred». Ved politisperringene omfavnet sønnene hverandre.

En av kvinnene som oppholdt seg i leiligheten ringte 113 og varslet om brannen, men etterhvert ble det klart at også hun hadde mistet livet.

- Vi trodde lenge at melderen var i live og i sikkerhet, men hun er etter alt å dømme blant de omkomne. Boligen var helt overtent da de første politiptatruljene og brannvesenet ankom, så vi vet foreløpig ikke noe om hva som har skjedd, sier Torill Sorte, lensmann i Nedre Eiker, til Dagbladet.

- Veldig trist Nabo Marianne Teien (36) forteller til Dagbladet at hun hadde et godt forhold til beboeren i leiligheten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.