Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kjæresten (21) siktet for forsettlig drap

Frøken Norge-deltaker Constansa «Connie» Hernandez (20) sendte fortvilte meldinger til venninner der hun ba om hjelp. Natt til i går ble hun funnet drept.

DREPT: Constansa Hernandez (20) ble funnet drept i kjærestens leilighet i Kristiansand. Nå er han siktet for forsettelig drap.
Foto: Privat
DREPT: Constansa Hernandez (20) ble funnet drept i kjærestens leilighet i Kristiansand. Nå er han siktet for forsettelig drap. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Mannen er siktet for forsettlig drap på bakgrunn av de opplysninger vi har i saken, sier påtaleleder Nils Grønås i Agder politidistrikt til Dagbladet.

Han opplyser at politietterforskere er i ferd med å avhøre ham på sykehuset nå, og at han derfor ikke ennå vet hvordan han stiller seg til drapssiktelsen.

- Jeg vil ikke kommentere detaljer i saken før vi har fått gjennomført avhøret, sier Grønås.

Rop om hjelp Dagbladet omtaler i dag den drepte Frøken Norge-deltakeren Constansa Hernandez (20), kalt «Connie» blant venner, og hennes fortvilte SMS-meldinger og telefonsamtaler til venninner der hun fortvilet ba om hjelp.

«Herregud, han vil ikke ta i hånda mi. Han snakker så vidt til meg,» skrev hun i en SMS til venninna Christina Siring (20) klokka 22.30 drapskvelden.

Det skal ha vært vorspiel hjemme hos siktede denne kvelden, men i stedet for å dra ut på byen, ble den drepte, den siktede kjæresten og en annen person værende i leiligheten. Noe gikk galt, og det var dårlig stemning mellom de tre. Ifølge Siring skal Connie ha blitt skjelt ut.

Gjentatte ganger ringte og sendte Connie fortvilte beskjeder:

- Du må hjelpe meg. Jeg trenger deg nå. Jeg trenger deg, gjenforteller Siring.

Ville bort Hun sier den drepte venninna med fortvilelse i stemmen ga uttrykk for at hun ville bort fra leiligheten. Klokka 00.55 hadde hun siste telefonsamtale med henne:

- Kan jeg komme til deg, spurte Connie. Ja, du må bare komme. Ta taxi og ring når du står utenfor, sa Siring.

Men Connie ringte aldri tilbake.

Da Siring våknet opp i går, fikk hun beskjed om at venninna var drept.

Stakk seg selv Kjæresten ble pågrepet under dramatiske omstendigheter ved 04-tida drapsnatta da han stakk seg selv med kniv foran væpnede politifolk som siktet på ham før de fikk lagt mannen i bakken. Han ble deretter fraktet til sykehus, og avhøret med politiet i formiddag skjer på sykehuset.

- Det kunne framstå som at han ønsket å ta sitt eget liv, men vi ønsker ikke å si mer om dette før vi har avhørt 21-åringen, sa politistasjonssjef Ole Hortemo ved Agder politidistrikt til Dagbladet.

DREPT: Det 20 år gamle drapsofferet lå død i 21-åringens leilighet.
Foto: Tor Erik Schrøder / Scanpix
DREPT: Det 20 år gamle drapsofferet lå død i 21-åringens leilighet. Foto: Tor Erik Schrøder / Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media