Kjæresten ble voldtatt - tok hevn med brekkjern

Oppsøkte gjerningsmannen før politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Natt til 22. august ble en 20-årig kvinne angivelig voldtatt i den svenske kommunen Alvesta i Småland.

Gjerningsmannen ble arrestert av politiet allerede neste dag, men før det skjedde hadde han allerede fått besøk av kjæresten til kvinnen.

Det skriver den svenske avisa Smålandsposten.se.

- Jeg håper at du har forsikret tennene dine godt, for jeg skal slå ut hver eneste tann du har i kjeften, skal kjæresten til kvinnen som ble voldtatt ha sagt til overgriperen ifølge et vitne avisa har snakket med.

Så skal han ha gått løs på mannen med et brekkjern. 

Skal ha skjedd på fest Nå er kvinnens kjæreste selv siktet for voldsepisoden, og mannen som fikk juling er tiltalt for voldtekt. Mannen hadde vært på samme fest som den 20-årige kvinnen, men nekter for å ha voldtatt kvinnen.

Noen timer før mannen fra Alvesta ble pågrepet skal han ha blitt mishandlet av kjæresten til den 20 år gamle kvinnen. Ifølge politiforklaringen skal mishandlingen ha skjedd da den påståtte gjerningsmannen skal ha dratt tilbake for å hente bilen sin like ved leiligheten der festen hadde vært.

Mannen har forklart i avhør at han ble slått med et mindre brekkjern. I et rettsdokument som Smålandsposten har lest konstaterer legen som undersøkte mannen at skadene han hadde blitt påført kan stamme fra et brekkjern eller ha blitt påført han av noe annet. 

Nekter for våpenbruk Påtalemyndighetene skriver i tiltalen at mannen er påført minst to slag med «et våpen alternativt til hånden». Mannen som er siktet for volden nekter for at han har brukt noen form for våpen, men innrømmer at han kan ha truffet mannen med et eller flere slag.

- Om jeg hadde hatt noe våpen vet jeg ikke om han hadde kommet levende fra det, sier mannen som tidligere er dømt for vold ved flere anledninger. 

Dagbladet har vært i kontakt med jourhavende jurist i Kronoberg politidistrikt, som umiddelbart ikke kjente til anklagene mot kjæresten til voldtektsofferet.