Kjæresten minnet Tina

STAVANGER (Dagbladet.no): - Du vil alltid være gulljenta mi, lød kjæresten Trond Flaas siste hilsen til Tina Jørgensen (20), som ble gravlagt fra Hinna kirke i formiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flaa framførte ikke sjøl sine varme ord, men lot kateket Kirsti Melangen si minneordene om Tina. Kjæresten ville huske henne som den beste og gladeste, han kalte henne «min solstråle». De hadde planer om å stifte familie og hus, så ble hun så nådeløst revet fra ham.

Kirka var fullsatt da Tina ble ført til sin siste hvile. Det brutale drapet på Tina har rørt en hel landsdel, og mange som aldri hadde møtt Tina ville også vise sin medfølelse.

Familien sørger over tapet av ei ung og glad jente som var så flink til å vise omsorg for sine nærmeste. Men kirkestunden ble noe mer enn ei minnestund. Folk kom også for å vise sinne og aggresjon mot en fryktelig forbrytelse, og for å markere at slik vil ikke innbyggerne at Stavanger by skal være.

Også politiet hadde representanter innenfor og utenfor kirka. Etterforskningen pågår for fullt, men ingen ting tyder på et nært forestående gjennombrudd.

SISTE FARVEL: En fullsatt Hinna kirke tok i formiddag avskjed med Tina Jørgensen.