Kjæresten til narkosiktet (21) avhøres i Bolivia

- Udramatisk, sier advokat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kjæresten og minst ett familiemedlem til den narkotikasiktede norske 21 år gamle kvinnen i Bolivia forklarte seg for politiet fredag kveld.

Kjæresten og minst ett familiemedlem av kvinnen kom til statsadvokatens kontor i Cochabamba i Bolivia fredag kveld, skriver VG Nett.

Ifølge fvn.no har den fengslede 21-åringen i flere dager hatt besøk av en ung mann som skal være hennes kjæreste. Fredag skal han og flere andre ha blitt fratatt passet og innkalt til avhør.

- Jeg har ikke blitt informert om avhørene, men jeg ser det som helt udramatisk og naturlig at politiet ønsker å snakke med familien når de først er i Bolivia, sier 21-åringens advokat Marius Oscar Dietrichson til VG Nett.

21-åringen ble sammen med en kvinne på 18 og en 17 år gammel jente arrestert på flyplassen Cochabamba 19. mai. De er siktet for forsøk på å smugle ut 22,5 kilo kokain. Ingen av de tre har erklært straffskyld.

Moren, søsteren og kjæresten til den ene av de siktede var besøk i fengselet fredag formiddag norsk tid. Også faren til 21-åringens 2 år gamle barn, som også er broren til den fengslede 17-åringen, var på besøk fredag.

18-åringens advokat Carl Bore sier til fvn.no at det ble ropt opp flere navn i kvinnefengslet San Sebastian i Cochabamba fredag, og at politiet ønsket å snakke med enkeltpersoner.

(NTB)

AVHØRES: Kjæresten til den 21 år gamle småbarnsmoren (t.h) avhøres i Bolivia. Foto: Arild Vik/Dagbladet
AVHØRES: Kjæresten til den 21 år gamle småbarnsmoren (t.h) avhøres i Bolivia. Foto: Arild Vik/Dagbladet Vis mer