ÅSTEDSGRANSKING:  Politiet jobbet i ettermiddag på åstedet der de to ungdommene fra Andebu ble funnet døde i formiddag i skogen i Trollsåsen nord for Goksjø. FOTO: LASSE LJUNG/NYHETSFOTO.
ÅSTEDSGRANSKING: Politiet jobbet i ettermiddag på åstedet der de to ungdommene fra Andebu ble funnet døde i formiddag i skogen i Trollsåsen nord for Goksjø. FOTO: LASSE LJUNG/NYHETSFOTO.Vis mer

Kjærestepar (18 og 21) funnet døde i skogen

Savnet i Andebu siden 2. august. Har trolig vært døde i flere dager.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann (21) og en kvinne (18) ble funnet døde i ulendt skogsterreng ved nordenden av Goksjø i Andebu i Vestfold i formiddag. Politiet sier at det etterforskes som mistenkelig dødsfall, men at ingenting tyder på at det finnes noen andre involverte.

Dødsårsaken er ikke kjent.

- De to var kjærester og hadde bodd sammen den siste tiden. De er begge fra Andebu. Vi tror dette dreier seg om et drap og selvdrap eller to selvdrap, sier politiinspektør Kløvstad til Dagbladet.

Det var i går kveld at en turgjenger fant en kassebil som 21-åringen disponerte parkert ved en skogsvei. De to ungdommene ble funnet døde i bratt terreng noen hundre meter fra bilen.

- Det var en hundepatrulje som fant dem etter at pårørende til begge to leverte en bekymringsmelding i går. Familiene hadde ikke sett dem siden tirsdag 2. august, opplyser operasjonsleder Petter Aronsen i Vesfold politidistrikt.

Paret har trolig ligget døde på stedet i flere dager, opplyser politiet.

Politiet, som var i ferd med å avslutte de tekniske undersøkelsene på åstedet i 16.20-tida, sier det ikke er funnet noe våpen. Dødsårsaken og nøyaktig hva som har skjedd vil trolig ikke bli kjent før den foreløpige obduksjonsrapporten foreligger.

Ifølge Sandefjords Blad har de to tidligere tatt kontakt med politiet for å få hjelp til å komme seg ut av et «miljø». Ytterligere detaljer rundt dette er ikke kjent.

Politiinspektør Olaf Kløvstad i Vestfold politidistrikt vil ikke kommentere disse opplysningene.

Politiet opplyser i 16.20-tida at det ikke er funnet våpen på åstedet, og at åstedsgranskerne er i ferd med å avslutte arbeidet. Dødsårsaken vil trolig ikke bli kjent før de er obdusert.

Det var mor til 21-åringen som først slo alarm.