Et kjærestepar ble funnet døde i et skogsterreng ved Andebu sist fredag. Den foreløpige obduksjonsrapporten konkluderer nå med at de ikke ble drept. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet .
Et kjærestepar ble funnet døde i et skogsterreng ved Andebu sist fredag. Den foreløpige obduksjonsrapporten konkluderer nå med at de ikke ble drept. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet .Vis mer

Kjærestepar i Andebu ikke drept

Ble funnet døde i skogterreng på fredag morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann på 21 år og en kvinne på 18 år fra distriktet ble funnet døde etter å ha vært borte i flere dager. Samme kveld som moren til mannen meldte dem savnet, ble bilen funnet på en skogsvei i Kodal. Fredag morgen ble de to funnet døde.

Basert på den foreløpige obduksjonsrapporten, avhør og øvrig etterforskning, har politiet nå konkludert med at det sannsynligvis dreier seg om to selvdrap.

- Vi har ingen holdepunkter for å mistenke at det foreligger noe straffbart bak dødsfallene. Men vi vil gjøre oss ferdige med avhørene og undersøke parets bevegelser, for å prøve å finne nærmere tidspunkt for når dette kan ha skjedd, sier Thomas Kragelund i Vestfold politidistrikt til NTB.

Politiet mistenkte ikke at noen andre kunne ha forårsaket dødsfallene, men holdt muligheten åpen for at det kunne dreie seg om et drap og et selvdrap. Kragelund ønsker ikke å gi flere kommentarer til den foreløpige obduksjonsrapporten.

Politiet avventer også den endelige rapporten fra Rettsmedisinsk institutt.

(NTB)