Kjærlig hilsen fra Cardigans

The Cardigans har stor tiltrekningskraft på ung kjærlighet og stemningssøkende mennesker. I går kveld delte de ut en cocktail av søte melodier og lun stemning fra bandets tre album.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Selve paraplyen i gårsdagens konsert ble selvfølgelig innspurten med singelhiten «Lovefool» fra siste album. I tillegg til mimresangene fra de to tidligere albumene.

Vokalisten Nina Persson er like søt og deilig som hun høres ut som. Det faktum at hun ikke kan skryte på seg verden største stemmeprakt, tar hun igjen med personlighet.

Ungkarene i publikummet ble kanskje en smule skuffet over å ikke få se Persson i en florlett sommerkjole. Kanskje det er like lurt av The Cardigans: I stedet for å være et orkester med pen pynt bak mikrofonen framstår de definitivt som et helhetlig og samspilt band.

Låtene fra det siste albumet «First Band On The Moon» er laget av en gjeng som jobber sammen. Dermed blir en konsert noe annet enn studioarbeid. The Cardigans har en særpreget tynn og lett lyd når de spiller ute. Dette viderefører popstemningen fra albumene. Og det ga definitivt høyere temperatur hos alle kjæresteparene som klinte.