Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kjærlighet uten bh

KJÆRESTER: Verdens beste grusspiller Thomas Muster var tirsdag kveld på den eksklusive restauranten San Lorenzo i Knightsbridge i London med eks-kongelig høyhet Sarah Ferguson. Foto: NTB/ALLSPORT Hennes eks-kongelige høyhet spiller med nye baller LONDON (Dagbladet): Fotballgutta drikker øl og hennes eks. kongelige høyhet Fergie går på restaurant med det sveitsiske tennis-esset Thomas Muster - uten BH. Midt i fotball-EM, rett før Wimbledon og i slottets skilsmisse-bakrus er det høye tabloid-dager i kongedømmet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

At Sarah Ferguson, nyskilt fra prins Andy - kalt Randy Andy som betyr kåte Andy, kjenner verdens beste grusspiller er gammalt nytt i England. Det som nå er erklært en offentlig romanse har pågått i det stille siden januar. Den gangen Fergie var i Qatar på et ridestevne for jobbe inn noe av sin personlige gjeld på over 30 millioner kroner.

Og traff Muster på premieutdelinga fordi han vant.

Tirsdag kveld var tennisspilleren og gjeldsofferet på en av eks-svigerinne Dianas favorittrestauranter i London - San Lorenzo i Knightsbridge. Jeg sitter med en følelse av at det hadde vært greit bare dama hadde hatt på seg BH. Men som alle andre unge kvinner i sommervarmen valgte Fergie å stille i bar overkropp under sin kanskje litt gjennomsiktige topp og under dressjakka.

Snakk om overskrifter på førstesida:

BH-LØS FERGIE I HEMMELIG MØTE MED TENNIS-MESTER.

Så sømmelig så

Man skulle tror de hadde spadd et høl i Hyde Park, trukket opp i flaske med bobler og virkelig latt det stå til. Men i anstendighetens navn handlet det ikke om mer enn en middag på en restaurant hvor også Musters trener Ronnie Leitgeb og hans italienske tennis-kompis Andre Gaudenzi også var tilstede.

Som anstand?

Hennes eks-kongelige høyhet og Thomas Muster er nå et par. På sett og vis ble de det etter Qatar-møtet, da Fergie helt plutselig la veien tilbake til England om Australia hvor Muster spilte årets første Grand Slam turnering. Og etter det påstås det at sveitseren har vært på besøk hjemme hos Fergie før hun ble skilt. Fysj og fysj.

Fergie for tjukk

Det samme sier tidligere Muster-kjæreste Mariella Theiner. Da Fergie og Thomas ble observert i Australia sa hun at Fergie var tjukk og langt fra samboerens type. Og derfor har hun prøvd å få forholdet på skinner, og var til og med i London fram til tirsdag ettermidag.

På kvelden var Thomas og Fergie på resurant.

Det kvinnelige gjeldsofferet - som det ryktes har gjort en amerikansk bokavtale for å ordne opp i privatøkonomien - ville ikke kommentere middagen tirsdag kveld. Det eneste hun var opptatt av var hvor det hadde blitt av bilen og sjaføren hennes. Og Muster, som varmer opp til Wimbledon på tennisklubben Queens av alle steder, ville ikke snakke om annet enn tennis.

Mens alle andre venter på neste game i den BH-løse såpa.