VENTER: Rubio ventet alltid trofast utenfor hotellet til Olivia. Foto: Mascotas Puerto Madero Adopciones Responsables
VENTER: Rubio ventet alltid trofast utenfor hotellet til Olivia. Foto: Mascotas Puerto Madero Adopciones ResponsablesVis mer

Kjærligheten hun viste gatehunden Rubio var nok til at han ventet på henne i månedsvis

Nå er de omsider gjenforent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Når den tyske flyvertinnen Olivia Sievers nå er ute og går tur med hunden sin, er det lite som vitner om den smått fantastiske historien som ligger bak.

Sievers reiser mye i jobben sin, og ett av stedene hun besøker er Buenos Aires i Argentina.

Det var her, på en av sine rundturer i storbyen, at hun første gang møtte det som etterhvert skulle bli hennes «firbeinte bestevenn». Det skriver CNN.

Glemte henne ikke

Hun forsøkte å unngå at hunden ble knyttet til henne da hun visste at hun måtte forlate byen igjen i løpet av kort tid. Men det var allerede for sent.

Den lille oppmerksomheten og kjærligheten hun hadde gitt løshunden, var nok til at den ikke glemte henne.

Hver eneste gang hun var tilbake i den argentinske hovedstaden fant hunden henne, og den ventet utenfor hotellet der hun bodde hver eneste natt. Enkelte ganger gikk det flere måneder mellom hver gang hun besøkte Argentina.

Etterhvert begynte hun å legge ut bilder av tiden de to tilbragte sammen på sin Facebook-konto, og hun døpte ham Rubio. Til slutt ville hun ikke lenger reise fra ham, og adopsjonen var et faktum.

- Utrolig glad

Fredag for en snu uke siden landet Rubio på tysk jord der han ble gjenforent med Sievers. Hun beskriver selv hvordan det usannsynlige vennskapet startet.

- Jeg forsøkte å endre veien jeg tok fordi jeg ville ikke at han skulle følge meg tilbake til hotellet. Men det var umulig. Han kom alltid tilbake, og fulgte etter meg, sier hun i et intervju med Noticiero Trece.

- Han var bare utrolig glad for at noen ga ham oppmerksomhet.