Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kjærlighetssorg?

Et utested i Bangkok lar kundene kaste flasker på bilder av eksen, eller hyle og skrike i lydtette rom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det måtte vel komme til slutt, utestedet for alle med kjærlighetssorg. På «The Love Sick Pub and Restaurant» i Bangkok kan du få utløp for dine frustrasjoner over eks-kjæresten.

I flaske-kaste-rommet kan du scanne inn et bilde av eksen, og så projiseres bildet på veggen. For en neve dollar kan du så gå amok med flasker og virkelig gi bildet på veggen inn. Men du bør være treffsikker. Hvis du skulle bomme på bildet, spiller datamaskinen av sarkastiske små beskjeder for å tirre deg enda mer. Treffer du kan du vente deg beklagelser og unnskyldninger for at det gikk som det gikk.

Hvis ikke flaskekasting var nok, eller du ikke føler deg spesielt voldelig av natur, kan du ta veien til hylerommet. I det lydisolerte rommet kan du skrike av deg den verste frustrasjonen, uten å forstyrre de andre gjestene.

Men ikke alle med kjærlighetssorg reagerer med sinne, så «The Love Sick» tilbyr selvfølgelig også et rom for dem av oss som ikke kunne tenke seg å smadre eksens ansikt med flasker og glass. I trøsterommet kan du se deg selv gråte. Rommet er innredet med speil på alle vegger.

- Det er fint å kunne se seg selv mens man gråter, sier en student som var innom trøsterommet for å felle en tåre eller tre til avisa The Nation.

«The Love Sick» tilbyr også mat som står i stil med profilen. Kanskje kan en rett som «True love loses out to noodles» få deg i godt humør dersom du akkurat har blitt forlatt av kjæresten? Selvfølgelig akkompagnert med husets ferskpressede juice «Broken-hearted but health aware».

john.rasmussen@dagbladet.no

FLASKEFEST: Den nyeste trenden i Bangkoks uteliv tilbyr flaskeknusing for kjærlighetssørgende.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!