Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kjell Arve Husby vurderer søksmål mot medier

Kjell Arve Husby vurderer å gå til erstatningssøksmål mot enkelte medier etter at politiet nå har henlagt anmeldelsen fra to kvinnelige idrettsutøvere som beskylder Husby for voldtektsforsøk og utuktige forhold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Den som formidler rykter og løgn på første side, må regne med å stå til ansvar, sa Kjell Arve Husby på en pressekonferanse på Oppdal i ettermiddag.

Husby sa at han i samråd med sin advokat vil vurdere erstatningssøksmål. Han ville ikke si hvilke medier et eventuelt søksmål vil bli rettet mot.

Grisk og pr-kåt
På pressekonferansen roste Husby Oppdal lensmannskontor og Uttrøndelag politidistikt for det arbeid politiet har utført før saken ble henlagt.

- Jeg takker politiet for en grundig jobb. De har lagt saken så død som den kan bli. Jeg går ut fra at statsadvokaten vil komme til samme resultat som politiet, sa han.

Husby rettet kraftig angrep mot sine motstandere i Oppdal Friidrettsklubb, og særlig mot «griske og pr-kåte advokater som Asbøll, som skyver klienter foran seg».

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media