Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kjell Roger (40) spanderer sydenferie på familie som trenger det

- Håper å glede noen som ikke har mulighet til ferie selv.

FØRJULSGAVE: Kjell Roger Skauen fra Kragerø bor og jobber i dette leilighetskomplekset i Alicante i Spania. Han spanderer flybilletter, middager og overnatting i den store leiligheten på en familie som trenger det. Foto: Privat
FØRJULSGAVE: Kjell Roger Skauen fra Kragerø bor og jobber i dette leilighetskomplekset i Alicante i Spania. Han spanderer flybilletter, middager og overnatting i den store leiligheten på en familie som trenger det. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Kjell Roger Skauen (40) fra Kragerø i Telemark har bestemt seg for å gi en alle tiders førjulsgave til en familie som ikke har råd til å reise på feire.

Eiendomsmekleren som bor og jobber i Alicante i Spania vil nemlig spandere flybilletter og opplevelser, samt overnatting i leiligheten hans, skriver Sandefjords Blad.

Tar litt av Skauen la ut meldinga på sin egen Facebook-side søndag kveld, og tilbudet har allerede fått mye oppmerksomhet.

- Det har jo tatt veldig av etter jeg la ut beskjeden på Facebook og lokalavisa tok kontakt. Jeg fikk 14 forespørsel etter jeg la ut meldinga på søndag. Etter at saken blant annet har vært publisert i Sandefjord Blad, Telemarksavisa og på Sol.no i ettermiddag har jeg fått 18-19 nye forespørsler. Til sammen er det over 30 forespørsler, sier 40-åringen til Dagbladet.

- Har forespørslene vært seriøse?

- Ja absolutt. Det er mange som tar det steget og forteller om seg selv og at de står i en vanskelig situasjon. Samtidig er det nære eller fjerne bekjente av folk som har nominert andre. Jeg har også en arbeidsgiver som har nominert en av sine arbeidstakere og tilbudt å betale utover de tre flybillettene jeg har tatt utgangspunktet i å betale, sier han.

- Jeg er til stede i leiligheten når de kommer. Målet mitt er å ta dem med på litt opplevelser og spandere middager. Jeg gjør dette for å gjøre en forskjell, sier 40-åringen til Sandefjords Blad.

Glede noen Skauen har en stor leilighet i ferieparadiset Alicante, han har sett for seg at en familie på tre, med en aleneforsørger og to barn, vil passe bra til tilbudet.

- Det er overveldende og rørende at folk skriver sin personlige historier om hvorfor, og det står stor respekt av det. Det står også stor respekt av dem som tenker på andre enn seg selv. Jeg håper dette kan glede noen, og det er en medmenneskelig gest å kunne glede noen før jula, sier han til Dagbladet.

Han sier til lokalavisa at det blir vanskelig å velge hvem som skal få turen, og at det i flere av søknadene står at foresatte ønsker å gi barna sine opplevelser som de kan fortelle om til andre, særlig på skolen. Planen er å invitere familien til Spania til våren eller sommeren.

- Det blir vanskelig for meg å velge en familie. Derfor må det bli loddtrekning, sier han til Sandefjords Blad.