Kjell Roger (40) spanderer sydenferie på familie som trenger det

- Håper å glede noen som ikke har mulighet til ferie selv.

FØRJULSGAVE: Kjell Roger Skauen fra Kragerø bor og jobber i dette leilighetskomplekset i Alicante i Spania. Han spanderer flybilletter, middager og overnatting i den store leiligheten på en familie som trenger det. Foto: Privat
FØRJULSGAVE: Kjell Roger Skauen fra Kragerø bor og jobber i dette leilighetskomplekset i Alicante i Spania. Han spanderer flybilletter, middager og overnatting i den store leiligheten på en familie som trenger det. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kjell Roger Skauen (40) fra Kragerø i Telemark har bestemt seg for å gi en alle tiders førjulsgave til en familie som ikke har råd til å reise på feire.

Eiendomsmekleren som bor og jobber i Alicante i Spania vil nemlig spandere flybilletter og opplevelser, samt overnatting i leiligheten hans, skriver Sandefjords Blad.

Tar litt av Skauen la ut meldinga på sin egen Facebook-side søndag kveld, og tilbudet har allerede fått mye oppmerksomhet.

- Det har jo tatt veldig av etter jeg la ut beskjeden på Facebook og lokalavisa tok kontakt. Jeg fikk 14 forespørsel etter jeg la ut meldinga på søndag. Etter at saken blant annet har vært publisert i Sandefjord Blad, Telemarksavisa og på Sol.no i ettermiddag har jeg fått 18-19 nye forespørsler. Til sammen er det over 30 forespørsler, sier 40-åringen til Dagbladet.

- Har forespørslene vært seriøse?

- Ja absolutt. Det er mange som tar det steget og forteller om seg selv og at de står i en vanskelig situasjon. Samtidig er det nære eller fjerne bekjente av folk som har nominert andre. Jeg har også en arbeidsgiver som har nominert en av sine arbeidstakere og tilbudt å betale utover de tre flybillettene jeg har tatt utgangspunktet i å betale, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer