Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kjellings luksussenter stenger dørene

Håndballstjernen Kristian Kjellings treningssenter på Tjuvholmen i Oslo stenger dørene.

Må stenge: Under ett år etter Kristian Kjelling startet opp sitt treningssenter på Tjuvholmen er det slutt. Foto: NTB Scanpix
Må stenge: Under ett år etter Kristian Kjelling startet opp sitt treningssenter på Tjuvholmen er det slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): Det 280 kvadratmeter store treningssenteret Thief Performance åpnet på Tjuvholmen i Oslo i fjor. Den gang ble det brukt ord og fraser som «wow-faktor», «luksus» og et tilbud til de aller beste.

- Hvis vi lager et lavterskeltilbud, vil ikke eliten kunne trene her, sa Kristian Kjelling (35) til Finansavisen før åpningen.

Men i neste uke stenger senteret dørene, skriver avisen.

- Treningssenteret åpnet i juli i fjor, og Thief Performance omsatte første halvår for 1,6 millioner kroner. Driftsresultatet gikk i null, sier Kjelling.

Ingen lønn Maksgrensen for antallet medlemmer var 650 personer. De fikk ifølge avisen tegne et eksklusivt medlemskap til 800 kroner måneden, noe som ville gitt en omsetning på vel 6,2 millioner årlig.

Senteret skulle også tjene penger på salg av timer med personlig trener og andre aktiviteter.

Kjelling vil ikke si noe om hvor mye han har tapt på senteret, men han legger ikke skjul på at det koster å starte opp. Kjelling har heller ikke tatt ut noen lønn.

Selv om senteret nå stenger, fortsetter Kjelling selskapet Thief Performance. Ifølge Finansavisen skal han samarbeide tettere med hotellet The Thief på Tjuvholmen.

Flere nyheter: Måtte låne titalls millioner fra eierne
Får inn eier med finansielle muskler
Solgte 110 mill. halvlitere på tre måneder

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!