Kjemper fortsatt for livet

Kritisk og livstruende for de tre som havnet på sjøbunnen i Stavanger. Politiet etterlyser vitner.

 LIVREDNING:  Ambulanser og helsepersonell tok umiddelbart hånd om de tre som ble hentet omm fra bunnen av havnebassenget ved Tasta i Stavanger.
LIVREDNING: Ambulanser og helsepersonell tok umiddelbart hånd om de tre som ble hentet omm fra bunnen av havnebassenget ved Tasta i Stavanger.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): De to barna og 17-åringen som i går ble tatt opp fra 11 meters dyp i havnebassenget ved Tasta i Stavanger, kjemper fortsatt for sine liv.

Haukeland universtetssjukehus i Bergen beskriver i formiddag tilstanden som kritisk for den seks år gamle jenta som er til behandling på intensivavdelingen der.

For den tre år gamle gutten og 17-åringen som ligger på Stavanger Universitetsjukehus er tilstanden livstruende og fortsatt stabil. Det er ingen endring siden i går, opplyser sykehusets informasjonssjef Gottfred Tunge til Dagbladet.

Etterlyser øyenvitner Samtidig jobber politiet for å finne ut hva som skjedde da bilen, en Nissan stasjonsvogn, rullet over en 15 - 20 centimeter stålkant og ut i sjøen tett på klokka 12.00 i går.

- Vi har fortsatt ikke fått kontakt med øyenvitner til selve utforkjøringen, bare folk som har beskrivelser like etter at bilen havnet i vannet. Vi ber om at vitner til utforkjøringen tar kontakt på telefon 51.89.90.00  eller 02800, sier politiadvokat Ann-Bjørg Ingebrigtsen i Rogaland politidistrikt til Dagbladet.

Politiet har ennå ikke avhørt 26-åringen som er far til de to barna og som kom opp fra sjøen samtidig som redningsmannskapene var på plass på kaia.

- Vi vet ennå ikke med sikkerhet om mannen var i bilen da den rullet over kaikanten, og om han kom seg ut før den sank eller om han hoppet uti da han så hva som skjedde, sier politiadvokaten Ingebrigtsen.

Nok med farsrollen Politiet kommer ikke til å presse på for å avhøre mannen i dag.

- Han har vært i sjokk, og nå har han nok med rollen som far med to barn som kjemper for sine liv på to forskjellige sykehus, sier politiadvokaten til Dagbladet.

Alle de fire kommer fra Burma.

26-åringen og familien bor i nærheten av ulykkesstedet.

Kona og et spedbarn var ikke med i ulykkesbilen.

Politiet har ennå ikke kartlagt med sikkerhet eventuelle familieforbindelser mellom 17-åringen  og de andre.