Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kjemper om pengene

Diana Ross og Arne Næss har begynt kampen om millionene. I forbindelse med skilsmissen vil de to kvitte seg med sine felles luksuseiendommer. Skilsmissen forventes å bli en av de dyreste i underholdningsbransjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to superstjernene er begge god for milliarder. Arne Næss er ifølge Forbes Magazine en av de rikeste i Norge. Skipsrederen tilhører toppsjiktet innenfor sitt yrke med 1,2 milliarder kroner i formue.

- Arne er kjent for å ikke ville dele, sier en kilde til Aftonbladet.

Kvitter seg med minner

Superparet har felles hjem i England, USA, Sveits og Norge. Nå vil de kvitte seg med det meste av det som minner om forholdet. Strandvillaen i Malibu som er verdt 25 millioner kroner er allerede lagt ut for salg. Det er også deres felles paradis: Øyen Tiano er til salgs for 29 millioner kroner.

Næss har tidligere gitt uttrykk for at han misliker sin kones dyre vaner. Han synes det er utrolig at hun klarer å bruke 200 000 kroner i måneden på reiser med privtafly, 400 000 kroner i måneden på klær og 8000 kroner i måneden på sminke.

Diana betalte bryllupet

Men da Diana ville velte seg i luksus på selve bryllupsdagen, sa Næss nei.

De to giftet seg fem måneder etter at de ble kjent, og Diana måtte selv koste festen til 400 000 kroner. Dette skal ha vært hardt å svelge for Diana. Nå ventes det at hun vil ta igjen - under skilsmisseforhandlingene.

<B>SKILLES:</B> Diana Ross og Arne Næss er i gang med å selge noen av sine felles hjem.