Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Kjempeslitsomt

Prinsesseyndling Madeleine har flyttet til London.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Går pressen for langt i kongejakten?

Den yngste datteren til det svenske kongeparet skulle ønske hun kunne leve som en vanlig jente.

Superpopulær

Men Madeleine blir bare mer og mer populær, hun dukker stadig opp i all verdens aviser og ukeblader. Den spanske avisen Holas lesere har til og med kåret henne til den mest elegante og attraktive kvinnen i verden. Madde slo Nicole Kidman ned i støvlene i kåringen.

Og det har ikke gått britene hus forbi at de har nok en prinsesse boende i landet.

- Pressen trykker løgner

Madde tar nå en Märtha, et oppgjør med pressen:

- Det er helt sykt det som skrives om meg. Et sted sto det at jeg hadde vært på party til sent på natta. Sannheten er at jeg var hjemme hele kvelden, sier prinsessen til den svenske avisa Expressen som har møtt henne i London.

Avisen traff Madde sammen med kameraten Louise Gottlieb i en av Londons shoppinggater. Og Madeleine forsøker å se ut som en helt vanlig jente. Kledd i bukser og jeansjakke kan hun forveksles med en hvilken som helst student.

Selv vil hun bare studere og henge sammen med sine svenske venner som bor i London.

Fotfølges av fotografer

Det er ikke helt lett for 19-åringen å slappe av:

- Tidligere i dag var fotografene etter oss. Så det har ikke vært noen rolig dag, forteller prinsessen.

I dag skal hun treffe pressen på ambassaden i England. Der skal hun gi intervjuer, men hun vil også be alle om å respektere hennes ønske om å leve som en vanlig 19-åring.

Mye av oppmerksomheten dreier seg for tiden om prinsessens kjærlighetsliv. Det spekuleres i om Madeleine har en kjæreste allerede, selv om beilerne står i kø. Pierre Landow er utpekt som hennes utkårede.

Går pressen for langt i kongejakten?

FERDIG MED GYMNASET: 1. juni var Madeleine og hennes klassekamerater ferdige ved Enskilda Gymnasiet i Stockholm. Her feirer de sammen.
<B>STUDENT I LONDON:</B> Prinsessen vil forsøke å leve et så normalt liv som mulig, men britene er også interessert i den henrivende Madde.
Hele Norges coronakart