Kjempet for livet mot krokodille

Et britisk tvillingpar ble angrepet av en krokodille da de svømte i en populær lagune.

ANGREPET: De to tvillingsøstrene Melissa og Georgia Laurie (28) ble begge hastet til sykehus etter å ha blitt angrepet av en krokodille på et kveldsbad. Foto: Privat/ Facebook.
ANGREPET: De to tvillingsøstrene Melissa og Georgia Laurie (28) ble begge hastet til sykehus etter å ha blitt angrepet av en krokodille på et kveldsbad. Foto: Privat/ Facebook. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det britiske utenriksdepartementet bekrefter at de er i kontakt med familien til de to søstrene, etter de ble sendt til et sykehus i Mexico, ifølge Sky News.

- Vi hjelper familien til to britiske kvinner som er på sykehus i Mexico, og vi er i kontakt med de lokale myndighetene, sier en talsmann.

- Måtte slåss

Tvillingparet Melissa og Georgia Laurie (28) skulle ta et kveldsbad i turistattraksjonen Manialtepec Lagunen, nær området Puerto Escondido, da dyret plutselig gikk til angrepet.

Det rapporteres at Melissa ble dratt under vannet av krokodillen, og at søsteren hennes fant henne liggende med hodet nedover på overflaten få minutter seinere.

Faren til søstrene, Sean Laurie, forteller til Daily Mail at Georgia prøvde å dra Melissa tilbake til båten deres, men da angrep krokodillen enda en gang.

- Georgia måtte slåss for å få den bort. Hun slo den gjentatte ganger i hodet, sier faren til avisa.

I koma

Tvillingparet ble deretter hastet til sykehuset med flere bittskader. Melissa ble med det samme plassert i kunstig koma, forteller moren til søstrene, Sue Laurie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer