Kjempet for livet mot krokodille

Et britisk tvillingpar ble angrepet av en krokodille da de svømte i en populær lagune.

ANGREPET: De to tvillingsøstrene Melissa og Georgia Laurie (28) ble begge hastet til sykehus etter å ha blitt angrepet av en krokodille på et kveldsbad. Foto: Privat/ Facebook.
ANGREPET: De to tvillingsøstrene Melissa og Georgia Laurie (28) ble begge hastet til sykehus etter å ha blitt angrepet av en krokodille på et kveldsbad. Foto: Privat/ Facebook. Vis mer
Publisert

Det britiske utenriksdepartementet bekrefter at de er i kontakt med familien til de to søstrene, etter de ble sendt til et sykehus i Mexico, ifølge Sky News.

- Vi hjelper familien til to britiske kvinner som er på sykehus i Mexico, og vi er i kontakt med de lokale myndighetene, sier en talsmann.

- Måtte slåss

Tvillingparet Melissa og Georgia Laurie (28) skulle ta et kveldsbad i turistattraksjonen Manialtepec Lagunen, nær området Puerto Escondido, da dyret plutselig gikk til angrepet.

Det rapporteres at Melissa ble dratt under vannet av krokodillen, og at søsteren hennes fant henne liggende med hodet nedover på overflaten få minutter seinere.

Faren til søstrene, Sean Laurie, forteller til Daily Mail at Georgia prøvde å dra Melissa tilbake til båten deres, men da angrep krokodillen enda en gang.

- Georgia måtte slåss for å få den bort. Hun slo den gjentatte ganger i hodet, sier faren til avisa.

En enorm krokodille ble oppdaget i Sør-Afrika, og turistene ble overrasket over hva den hadde i munnen. Non Stop TV med Sondre og Christian. Vi lager Norges beste viralprogram som daglig gir deg de morsomste viralklippene du ikke vil gå glipp av! Se Non Stop TV med Sondre og Christian på Dagbladet! Vis mer

I koma

Tvillingparet ble deretter hastet til sykehuset med flere bittskader. Melissa ble med det samme plassert i kunstig koma, forteller moren til søstrene, Sue Laurie.

- Melissa er fortsatt i live, men vi vet ikke om skadene er livstruende eller ikke. Hun har vann i lungene, og har hostet opp blod, så vi vet ikke om hun har en punktert lunge eller ikke, sier moren til Daily Mail.

Ifølge nyhetsbyrået PA er søsteren Georgia i grei fysisk form.

- Hun er sliten og veldig redd, sier storesøster Hana Laurie til PA.

- Jeg er veldig stolt av henne.

Søstrene hadde vært på backpacking i hele verden. Turen til turistlagunen ble arrangert av et turistfirma, og de to søstrene hadde fått beskjed om at det var trygt å gå i vannet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer