Kjendis-esel døde av hjerteinfarkt

Eslet som ble verdenskjent etter paraseiler-stunt døde søndag.

FLYR IKKE MER: Eslet Anapaka overlevde det spektakulære pr-stuntet, men døde i helgen etter et hjerteinfarkt. Foto: AFP/Scanpix.
FLYR IKKE MER: Eslet Anapaka overlevde det spektakulære pr-stuntet, men døde i helgen etter et hjerteinfarkt. Foto: AFP/Scanpix.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det russiske eslet Anapaka, som ble verdenskjent da hun ble trukket opp etter en båt i paraglider i Krasnodar i det sørlige Russland, døde av det som angivelig skal ha vært et hjerteinfarkt.

Pr-stunt Bildene av eslet gikk verden over, og hun ble umiddelbart en hit på YouTube. Eslet hylte og barna som var vitne til det oppsiktsvekkende pr-stuntet sto på stranda og gråt.

Ingen prøvde å hjelpe eslet, men fant heller frem fotoapparat og videokamera.

Risikerte fengsel Den russiske avisa Komsomolskaya Pravda skriver at det 18 år gamle eslet fikk hjertetrøbbel allerede i desember. De som sto bak pr-stuntet stod i fare for å bli straffet med fengsel inntil to år.

En rettsinstans vurderte at eslet ikke hadde tatt skade av seilturen og dermed ble ingen straffet.

Massasje og solarium Etter denne hendelsen ble Anapaka flyttet til en dyrepark i nærheten av Moskva, hvor hun har levd sine siste måneder i luksus, skriver The Guardian.
 
Der ble Anapaka foret med grønnsaker og frukt, fikk daglig massasje og til og med solarium(!).

Men gleden ble kortvarig og det var ikke lenge Anapaka fikk være i paradis.