Kjendis-millionær rundstjålet?

Mangemillionær Tove Kvammen Midelfart kan ha blitt rundstjålet. Men tap av to malerier til én million kroner er ikke nok til å få millionøsen til å avbryte ferien. Mens kriminalpolitiet klør seg i hodet og undrer på om maleriene er stjålet, koser kosmetikkdronningen seg i Frankrike.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hennes 82 år gamle far mener to malerier av Jacob Weidemann må være stjålet fra boligen hennes på Smestad i Oslo.

Maleriene skal være verdt over én million kroner.

Politiet fikk i går kontakt med Tove Kvammen Midelfart, som imidlertid ikke ville ta seg bryet og reise hjem og kontrollere om maleriene er stjålet.

- Jeg kommer hjem fredag 2. oktober, var svaret politiet fikk da de i går kontaktet kvinnen som i media er utpekt som kjæresten til den mediesky Jens P. Heyerdahl.

Dagbladet lyktes i går ikke i å få kontakt med Tove Kvammen Midelfart.

- Det eneste vi vet er at det er meldt om et innbrudd i en bolig, og to dyre malerier kan være stjålet, opplyser vaktleder Reidun Fjellberg ved kriminalvakta ved Oslo politidistrikt.

Innbrudd

Tove Kvammen Midelfarts 82 år gamle far varslet søndag politiet om et innbrudd og det angivelig tyveriet av to Weidemann-malerier.

Et vindu i boligen var brutt opp, og inngangsdøra var åpen da faren kom til boligen.

Million-malerier

82-åringen mener to malerier må være stjålet fra boligen. Til politiet har kosmetikkenke Tove Kvammen Midelfart - som var gift med avdøde Finn Midelfart - fortalt at noen malerier er pakket ned, fordi boligen er under oppussing.

Da Dagbladet besøkte leiligheten i går kveld, var det ingen synlige tegn på innbrudd i den luksuriøse boligen. Flere malerier hang godt synlig på veggene i boligen, som bare er delvis møblert på grunn av oppussingen. En ung mann og en ung kvinne befant seg i går kveld i Tove Kvammen Midelfarts leilighet.

- Vi har fått beskjed om å passe på leiligheten og å rydde på plass en del ting, sa de til Dagbladet. Utover det hadde de ingen kommetarer til innbruddet.

Innbrudd hos naboen

Dersom maleriene er stjålet vil tyvene ha store problemer med å omsette tyvegodset. Stjålne malerier er nærmest umulig å omsette.

Mens tyvene ikke har ødelagt ting av betydelig verdi i Tove Kvammen Midelfarts bolig, er politiets beste spor et innbrudd hos en nabo.

Der har tyvene ramponert og ødelagt for store verdier.

Dagbladet var i går kveld i kontakt med Tove Kvammen Midelfarts stedatter, Celina Midelfart.

- Jeg kjenner til innbruddet, men har ingen kommentar til hva som er stjålet, sier Celina.