Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kjendis-Norge rømmer til Grand-taket på 17. mai

Jens P. Heyerdahl og fiffen på kjendisfest til Christian Ringnes

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Norges Nasjonaldag er en gylden anledning for kjendis-Norge til å pleie sine bekjentskaper i godt selskap med champis og bløtkake.

For tiende gang inviterer eiendomsinvestor Christian Ringnes (52) celebre nordmenn til 17. maifest på toppen av selveste Grand Hotel i Oslo, skriver VG i dag.

Verten mener festen kan fungere som et kjærkomment fristed for mange av gjestene midt i hovedstaden 17. mai-kaos.

269 champis-flasker

- De som kommer setter stor pris på arrangementet fordi det kan være godt å ha en oase å trekke seg tilbake til når det er så masete nedi byen. Her kan man gå til og fra som man ønsker, sier Ringnes til VG. Christian Ringnes er administrerende direktør Eiendomsspar AS, samtidig som han er styreleder for Grand Hotel. Det er Eiendomsspar ved Ringnes og Martin Traaseth som på nasjonaldagen inviterer sine forbindelser til fest.

Fint besøk

På den gullkantede gjestelisten står 600 av Norges mest kjente tv-fjes, næringslivstopper og kulturpersonligheter. Blant de inviterte er Frendrik Skavland, Mia Gundersen, Trygve Hegnar, Jens Ulltveit Moe og Jens P. Heyedahl. Også Midelfart-familien vil være representert på festen, men nøyaktig hvem som kommer holder Ringnes for seg. TV2-sjef Kåre Valebrokk har flere å tidligere vært på kjendisfesten, og skal takke ja til sin invitasjon også i år. Han håper på en rolig 17. mai.

- Etter at mine barn for lengst har forlatt redet, og etablert sine egne familier, så har 17. mai blitt en lite fartsfylt affære for meg. Siden jeg er så heldig å bli invitert på Grand Hotel, skal jeg stikke opp på festen etter å ha tuslet litt rundt og sett på livet i byen, sier Valebrokk til Dagbladet.no.

Kjendis-Norge samler seg på Grand når eiendomsinvestor Christian Ringnes inviterer til 17. mai fest. Mia Gundersen og Fredrik Skavlan er blant gjestene.
Kjendis-Norge samler seg på Grand når eiendomsinvestor Christian Ringnes inviterer til 17. mai fest. Mia Gundersen og Fredrik Skavlan er blant gjestene. Vis mer

Festtradisjonen startet med 20-30 gjester, og har vokst til et kjempekalas med 600 inviterte, 260 flasker champagne, over tusen pølser, kaskader av jordbær, og en Grand-Hotel-miniatyr bløtkake.

Lettøl

Arrangøren forteller at champagneleverandørene kjemper om å få levere champagneflaskene. Ringnes opplyser at de siste årene har dråpene vært fra Nicolas Feuillatte. Selv drikker han lettøl på festen. De fleste gjestene tar med seg sine respektive familier, med barn i alle aldre, og for de minste er det også leid inn klovn og tryllekunstner.

For dem som måtte deppe på grunn av de dystre 17. mai-værmeldingene kan Christian Ringnes skryte av at det aldri har vært regn på dette arrangementet. Dersom solen skulle kaste glans over de celebre på nasjonaldagen vil vel sannsynligheten være stor for at solstrålene skinner oss andre også.

Eiendomsinvestor Christian Ringnes inviterer 600 av Norges selebriteter til 17. mai fest på taket av Grand Hotel i Oslo. Foto: Tom Martinsen.
Tv-kjendis Fredrik Skavlan er blant de 600 selebre inviterte som står på gjestelisten til Christian Ringnes`17. mai fest. Foto: Mette Randem.
Eiendomsinvestor Christian Ringnes inviterer 600 av Norges selebriteter til 17. mai fest på taket av Grand Hotel i Oslo. Foto: Tom Martinsen.
Tv-kjendis Fredrik Skavlan er blant de 600 selebre inviterte som står på gjestelisten til Christian Ringnes`17. mai fest. Foto: Mette Randem.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling