Kjendis-Norge sørger over Anne Elisabeths dødsfall

Salgssjefen og bloggeren hadde et stort nettverk rundt seg. Nå er hun dypt savnet av mange.

 SAVNET:  Anne Elisabeth Larsen (32) omkom i båtulykken i Kragerø natt til lørdag. Foto: Espen Schive.
SAVNET: Anne Elisabeth Larsen (32) omkom i båtulykken i Kragerø natt til lørdag. Foto: Espen Schive.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Anne Elisabeth Larsen (32), som omkom i båtulykken i Kragerø natt til lørdag, hadde et stort nettverk rundt seg, som omfatter flere kjente personer. Kondolansemeldingene har strømmet inn på hennes Facebook-side.

«Vakre Anne Elisabeth! Jeg kommer aldri til å glemme ditt smittende humør, positiviteten og stå-på-viljen din. Du var så inspirerende, og hadde en fantastisk og sjelden gnist. Dette er så vondt og uforståelig. Alle mine tanker går til de nærmeste. Himmelen har fått tilbake en av sine vakreste engler, og du lever videre i hjertene våre. Hvil i fred, min venn!<3», skriver Anine Stang på Facebook.

Larsen var kjæreste med Idol-dommer og artistmanager Jan Fredrik Karlsen i omtrent seks måneder. Karlsen og Larsen gikk fra hverandre i januar i år.

- Hun var et utrolig skjønt og generøst menneske med et stort hjerte, som verdsatte mennesker på en unik måte som gjør inntrykk. Hennes påvirkning på meg er noe jeg vil bære med meg som et fantastisk minne. Hun var spesiell og gjorde en forskjell. Det er uendelig trist. Nå tenker jeg på familien, skriver Karlsen i en SMS til Dagbladet.

- Stor sorg Larsen bodde i Oslo og jobbet som salgssjef for Petter Stordalen-hotellet The Thief før hun døde. Hun var også en godt kjent blogger og fotograf.

- Dette er utrolig trist. Jeg vil utrykke den dypeste medfølelse med de pårørende, venner og kollegaer, sier Petter Stordalen til Dagbladet.

Daglig leder for The Thief forteller om en person med mye livsgnist.

- Det var med stor sorg vi mottok beskjed om Anne Elisabeths tragiske bortgang. Våre tanker går først og fremst til Anne Elisabeths familie og venner. De har mistet et umistelig menneske, sier daglig leder på The Thief, Espen Karlsen til Dagbladet.

Karlsen forteller at Larsen var en meget godt likt medarbeider.

- Vi kan knapt forstå den sorgen familien føler, men de skal vite at alle vi her på The Thief føler sterk sorg over tapet av Anne Elisabeth. Et fantastisk menneske, og en unik og dyktig kollega er borte, sier Karlsen.

- Vakreste jenta Det er mange som sørger over at Anne Elisabeth nå er omkommet.

«Vakreste jenta....uendelig trist og uforståelig!», skriver Magnus Reitans kone Siv Beate.

 - GODT LIKT:  Larsen bodde i Oslo og jobbet som salgssjef for Petter Stordalen-hotellet The Thief. Hun var også en godt kjent blogger og fotograf. Foto: Marcel Leilenhof/thethief.com.
- GODT LIKT: Larsen bodde i Oslo og jobbet som salgssjef for Petter Stordalen-hotellet The Thief. Hun var også en godt kjent blogger og fotograf. Foto: Marcel Leilenhof/thethief.com. Vis mer

Fotograf Per Heimly skriver dette om sin tidligere venninne:

«Så ufattelig trist. Verdens fineste solstråle! Life is hard! Hvil i fred i himmelen».

Skiensgutten Petter Hagen (34) var den andre som omkom i båtulykken. Navnene er frigitt etter tillatelse fra politiet og pårørendes familie.

- De ble påført dødelige skader av sammenstøtet. De ble slått bevisstløse før de døde, sier politiadvokat Jon Borgen til Dagbladet.

Hendelsesforløpet er usikkert  - Det er for tidlig å si noe om hendelsesforløpet. Det vil trolig bli flere avhør den neste tiden, sier vakthavende jurist ved Telemark politidistrikt, Hilde Jorunn Skei Kostveit, til Dagbladet.

Det er fortsatt usikkert hva som foregikk da taxibåten og en skjærgårdsjeep kolliderte i høy hastighet cirka klokka 03.30 natt til lørdag. Ulykken skjedde mellom Galeiodden på Øya og Midtfjordskjær i Kragerø, omtrent 500 meter fra land.

I skjærgårdsjeepen satt det fire personer, alle i 30-årene. Larsen og Petter Hagen (34) omkom i ulykken. De ble funnet på 29 meters dyp omtrent 150 meter fra land, ikke langt fra stedet hvor ulykken inntraff.

- En helt spesiell person Skiensgutten jobbet med internasjonale innkjøp i NCC Construction. Entreprenørselskapet er i dyp sorg etter meldingen om at Hagen døde i ulykken.

- Først og fremst er dette utrolig trist, og et stort tap for NCC. Vår omtanke går til Petters nærmeste, familie og venner, sier Jon Anders Nordahl til Dagbladet.

 TAXIBÅTEN:  Det var på venstre side like bak baugen at taxibåten ble kjørt i av en skjærgårdsjeep. Foto: Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
TAXIBÅTEN: Det var på venstre side like bak baugen at taxibåten ble kjørt i av en skjærgårdsjeep. Foto: Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Vis mer

Han var Petters sjef, og har ikke annet enn lovord å si om 34-åringen.

- Han var en helt spesiell person - en type du bare treffer noen få ganger i løpet av livet. Han var livsglad, en stor humørspreder og en fantastisk kollega.

- Han vil bli dypt savnet, sier Nordah til Dagbladet.

 OMKOMMET:  Anne Elisabeth Larsen (32) og Petter Hagen (34) ble funnet omkommet etter båtulykken i Kragerø natt til forrige søndag. Foto: Per Flåthe / Dagbladet.
OMKOMMET: Anne Elisabeth Larsen (32) og Petter Hagen (34) ble funnet omkommet etter båtulykken i Kragerø natt til forrige søndag. Foto: Per Flåthe / Dagbladet. Vis mer