Kjendisadvokat ber ikke om unnskyldning

Kjendisadvokat Steingrim Wolland vil ikke be om unnskyldning etter at han slo til en Braathens-ansatt i avgangshallen på Gardermoen. Nå er han anmeldt av mannen han havnet i slagsmål med. Også flyselskapet regner med å anmelde advokaten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dagbladet får bekreftet at Braathens nå også etter all sannsynlighet vil anmelde advokaten på selskapets vegne.

Boksekamp

Avgangshallen på Gardermoen tirsdag kveld:

- Jeg hadde ombooket meg på 17.20-flyet, men da jeg kom til gaten var det bare han gjøken som sto der. Jeg spurte om ikke kunne få meg om bord. Jeg hadde ikke Wings-kortet med meg. «Har du ikke Wings-kort, kan du bare glemme det,» sa han. Jeg kalte han et kjøtthue to ganger. Så tok han Diners-kortet mitt og gikk bort for å ringe. Jeg trodde han ringte purseren for å få meg om bord, men så hørte jeg han sto der og bablet om politiet. Da ble jeg irritert, hevder Wolland.

- Han slo først, slik at jeg fikk et lite skrubbsår i panna. Deretter smekket jeg til ham. Det hele var over på i underkant av ti sekunder. Jeg beklager at jeg kalte ham for et kjøtthue, men jeg beklager ikke at jeg slo igjen, sier advokaten.

- Så du vil ikke be om unnskyldning?

- Nei. Han fortjente det. Det var drittfrekt, det han gjorde.

- Svært alvorlig

- Får småkjeft
- Får småkjeft Vis mer

Informasjonssjef Anne Grete Ellingsen i Braathens fikk i går ettermiddag rapporter og vitneavhør.

- Rapporter og vitneutsagn gir en helt annen framstilling av det som skjedde. Utover det kan jeg ikke kommentere saken, ettersom dette nå er blitt en politisak. Men jeg regner med at Braathens også kommer til å anmelde ham på flyselskapets vegne. Vi ser svært alvorlig på saken, sier Ellingsen.

Politiet på Gardermoen avhørte i går to vitner til hendelsen - henholdsvis en ansatt i SAS og en i Braathens.

Leder av etterforskningsavsnittet på Gardermoen politistasjon, John Arne Langhelle, sier at politiet er interessert å få avhørt Wolland så raskt som mulig.

frode.hansen@dagbladet.no