Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Advokatskikk

Kjendisadvokat Klomsæt er innklaget av to klienter og krangler med tidligere kollega

Advokat Sigurd J. Klomsæt er på ny anklaget av klient for brudd på god advokatskikk. Og er nå havnet i konflikt med sin tidligere kollega - advokat Arvid Sjødin.

INNKLAGET: Advokat Sigurd Klomsæt er innklaget til Disiplinærnemnden for advokater av to klienter. Klomsæt ønsker saken avvist eller at han blir frifunnet. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
INNKLAGET: Advokat Sigurd Klomsæt er innklaget til Disiplinærnemnden for advokater av to klienter. Klomsæt ønsker saken avvist eller at han blir frifunnet. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Det stormer på nytt rundt advokat Sigurd J. Klomsæt. I høst ble han på ny funnet skyldig av Disiplinærnemnden for advokater for brudd på god advokatskikk.

Ved siden av den saken, er Klomsæt igjen klaget inn for disiplinærnemnden for brudd på god advokatskikk av en annen tidligere klient.

Det har også skåret seg fullstendig mellom advokaten og hans tidligere samarbeidspartner i flere store profilerte kriminalsaker - advokat Arvid Sjødin.

Dømt på nytt

Sigurd Klomsæt meldte seg ut av Advokatforeningen i 2009, da hadde han vært klaget inn for foreningens disiplinærutvalg 14 ganger, seks ganger ble han funnet skyldig i å ha brutt reglene for god advokatskikk.

Seinere søkte Klomsæt om å få bli medlem av Advokatforeningen på ny. Søknad ble avvist grunn av de tidligere disiplinærsakene.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?