Kjendisadvokat slo ned Braathens- ansatt

Advokat Steingrim Wolland slo i går ned en ansatt i Braathens på Gardermoen, da han ikke fikk være med flyet fra Oslo til Bodø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Steingrim Wolland

Wolland skulle til et rettsmøte i Bodø, da basketaket oppsto. Ifølge Braathens informasjonssjef Anne Grete Ellingsen, hadde ikke Wolland gyldig billett, og slo seg vrang da han ikke fikk være med flyet.

- Han ble helt krakilsk, og slo til den Braathens-ansatte. Vi ser alvorlig på saken, og vil snakke med vår juridiske rådgiver i løpet av kort tid for å bestemme oss for hvordan vi skal angripe dette, sier Ellingsen.

Hun sier at den ansatte som ble slått ned etter forholdene skal være i god form.

- Jeg tror han har greid seg bra. Han var oppegående, men har fått seg en ordentlig trøkk.

Den fornærmede har anmeldt saken til Romerike politidistrikt.

Kjøtthue

Steingrim Wolland har en annen versjon.

- Jeg hadde en SAS-billett med avgang 16.25. Men jeg rakk ikke flyet. Jeg booket om til Braathens avgang klokka 17.20. Da jeg kom fram til gaten, var den stengt. Det sto en type der og spurte om jeg hadde Wings-kort. Jeg svarte at det hadde jeg, men jeg hadde glemt det hjemme. Han sa at da kunne jeg ikke være med flyet, sier Wolland.

- Jeg kalte ham «kjøtthue», og ba ham få meg på flyet. Han spurte hva jeg sa, og jeg sa «kjøtthue» igjen. Da tok han Eurobonus-kortet ut av hånda mi, gikk litt unna, og ringte til politiet, sier han.

Wolland gikk bort til den Braathens-ansatte, og røsket kortet fra ham.

Knyttede never


- Han smekka til meg, men han traff ikke godt. Jeg slo tilbake, og traff litt bedre. Så ble det et basketak. Vi slo med knyttede never, sier Wolland.

- Jeg snakket med politiet etter episoden. Det var greit nok. Han slo først, og jeg slo tilbake. Hvis han fikk en blåveis, er det en fin ting. Det er helt ålreit.

eugene.brandal.laran@dagbladet.no

SLO TIL: Advokat Steingrim Wolland slo ned en Braathens-ansatt.