Kjendisdatter (2) spiste ecstasy på klubb

Datteren til Hollywood-stjernene Jude Law og Sadie Frost fant en pille under bursdagsfeiring på et utested i London og spiste den. Det viste seg at det var ecstasy.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var under et barneselskap på den trendy nattklubben Soho House at Jude Law og Sadie Frosts to år gamle datter fant pillen med ecstasy. Sannsynligvis hadde pillen ligget igjen på gulvet siden kvelden før.

Frost så at datteren satt og tygget på en pille, og reagerte i siste øyeblikk, skriver The Sun i dag. 2-åringen hadde allerede klart å svelge mesteparten av pillen da Frost fikk tak i henne. Den kjente skuespillerinnen skal ha blitt grepet av panikk da hun fikk mistanke om at det kunne være et farlig stoff. En ambulanse ble tilkalt umiddelbart.

Datteren ble så i all hast fraktet til sykehus og pumpet. Hjernen ble også scannet for å se om stoffet hadde forårsaket nerveskader på det lille barnet. Heldigvis kom datteren uskadet fra opplevelsen.

Politiets egne undersøkelser av pillen bekreftet Frosts mistanker. Det var ecstasy datteren hadde funnet og spist, men takket være Frosts inngripen hadde datteren bare klart å svelge halve pillen.

Sadie Frost ville ikke kommentere episoden i går kveld, og Jude Law spiller inn film i USA. Han skal ha fått beskjeden over telefon.

  • Sadie Frost er kjent fra blant annet Bram Stoker's Dracula, mens Jude Law har spilt i filmer som Den talentfulle mr. Ripley, og Artificial Intelligence. Paret har også tre andre barn.
SKREKKSLAGNE: Datteren til Jude Law og Sadie Frost spiste en ecstasy-pille under en barnebursdag i London.