Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kjendisenes yndlings-trener hisset på seg mødrene

«Det verste er at mange kvinner bruker graviditeten som en unnskyldning til å la kroppen forfalle.»

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tracy Anderson er en av USAs største kjendistrenere. Storheter som Madonna og Kate Hudson har alle latt seg trene av henne, mens Gwyneth Paltrow henrykt fortalte Oprah Winfrey og resten av verden hvor fantastisk det var å trene med Anderson.

Men nå er kjendistreneren ute i hardt vær. I september-utgaven av magasinet DuJour kommer hun nemlig med det mange har tolket som et frontalangrep på gravide kvinner.

- Det verste er at mange kvinner bruker graviditeten som en unnskyldning til å la kroppen forfalle. Jeg har sett mange kvinner som kom til meg rett etter at de fikk barn, med forferdelige kropper som hadde gått gjennom et helvete, sa hun.

- Eh ... Seriøst? - Eller så har de kommet til meg flere år seinere og sagt: «Kroppen min er slik fordi jeg har fått tre barn», la treneren til.

Utspillene har vekket en rekke sterke reaksjoner fra amerikanske kvinner og mødre. Blant annet skrev Eva Glettner i Huffington Post et blogginnlegg der hun gikk til motangrep under tittelen «Mødre kommer i alle former og størrelser».

Om sitatet fra Anderson skriver hun følgende:

- Eh ... Seriøst? Vi lar ikke kroppene våre forfalle, vi lar dem vokse. Vi bærer barn, tross alt, skriver hun.

- Ble helt knust Kritikken har fått Anderson til å rykke ut med en beklagelse.

- Jeg ble helt knust, virkelig helt knust, sier hun til AccessHollywood om reaksjonene på intervjuet.

- Når jeg sier at du ikke skal bruke det som en unnskyldning, mener jeg at selv om du har veldig lyst på pizza, så bør du huske på at ja, du skal lytte til kroppen din, men du bør også lytte til legen din. Det gjør bare at mora er sunn, og at barnet er sunt, sier hun.

Tobarnsmora har hatt kjendismødre som Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow, Kate Hudson og Courtney Cox på treningsbenken.

- Hør på kroppen din Til ABC News innrømmer hun at det er vanskelig å komme tilbake i form etter en fødsel.

- Det jeg mener å si, er at det er vanskelig å være gravid. Og hver graviditet er helt unik. Vi har lyst på mye, og jeg tror at kvinner i dagens samfunn opplever et sterkt press om å se ut på den eller den måten, sier hun.

- Instinktet vårt er det viktigste, tross alt. Vi som kvinner må høre på kroppene våre. Kroppen forteller oss hva vi trenger. Og jeg trente veldig konservativt da jeg var gravid, sier hun.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media