Kjendiser på dødsliste

Bill Clinton, Ted Kennedy, Whoopi Goldberg og Cybill Shepherd er å finne på en liste over abort-forkjempere som skal likvideres. Abortlege Barnett Slepian, som ble drept i sitt hjem fredag, er strøket på listen - et tegn på at han er tatt av dage.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

PÅ DØDSLISTEN: Cybill Shepherd

Om lag 300 personer står oppført på «Abortionists On Trial»s dødsliste på Internett. Navnene er markert med svart, grått eller gjennomstreket. Svart betyr at de fremdeles jobber. Grått betyr at de er skadd. Gjennomstrøket betyr at de er drept. Åtte av personene på lista er døde. 16 er oppført som skadd.
Personene på lista er ordnet etter kategori. Abortlegene står først på dødslista, deretter klinikk-eiere og ansatte. Så følger dommere, politikere, kjendiser og andre.
Flere personer er listet opp med detaljert informasjon. Bilde, adresse og navn på barn og kone, fødselsdato, personnummer, høyde, vekt, øyenfarge, telefonnummer og jobb-adresse er gjort tilgjengelig, slik at det skal bli lettere for drapsmennene å finne dem.
Deretter blir «lovbruddene» de har begått listet opp. Den amerikanske abortlegen Gary Thomas Prohaska blir «tiltalt» for folkemord, massemord, tortur, kriminalitet mot menneskeheten, barnemord og åtte andre punkter.