Kjendiser raser etter Trumps Twitter-tirade

- Når han tvitrer om infisering, så handler det om svarte og brune mennesker.

MOTANGREP: CNN-anker Victor Blackwell kom med en følelsesladd monolog etter at Donald Trump kalte hjemstedet hans, Baltimore, for «rotteinfisert». Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

USAs president Donald Trump er ikke fremmed for å hisse på seg sine meningsmotstandere på Twitter. Det har han for alvor klart denne helga, der han har gått til flere voldsomme angrep på den demokratiske Kongressmannen Elijah Cummings, som leder Kontrollkomiteen.

- Empatiunderskudd

For å forstå hvorfor Trump fyrte løs mot nettopp Cummings, må vi skru klokka tilbake til 18. juli. Da deltok Cummings, som kommer fra Baltimore og representerer valgdistriktet i Maryland der Baltimore ligger, til ganske krasse angrep på Trumps sikkerhetsminister Kevin McAleenan.

Under en høring om de harde forholdene asylsøkere lever under ved USAs grense i sør, hevet Cummings stemmen, ifølge CNN.

Etter at McAleenan hadde sagt at administrasjonen gjorde sitt beste for å gjøre forholdene gode, rant det over for Cummings.

- Hva betyr det? Hva betyr det når et barn sitter i sin egen avføring, og ikke kan ta en dusj? Kom igjen, mann. Hva handler det om? Ingen av oss hadde godtatt at barna våre hadde det sånn. Dette er mennesker, sa Cummings, som seinere la til.

- Jeg har nå begynt å lure på om det finnes et empatiunderskudd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer