Kjendisføleri

Ari Behn er lei kjendisstempelet til Føling i fjæra-festivalen. Det burde han kanskje tenkt på litt før.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DA FØLING I FJÆRA-festivalen åpnet torsdag, var det ikke noe kongelig stjernelag på plass. Arrangørene vil ha bort kjendisstempelet. Ari Behn holdt seg derfor hjemme for å jobbe med sin nye roman, men hadde i stedet sendt kona på konsert. For prinsesse Märtha er vel ikke en like stor kjendis som Ari Behn, er hun?

TIDLIGERE FØLING i fjæra-gjester har inkludert Trond Giske, Kåre Conradi, Åsne Seierstad, Jan Åge Fjørtoft, for ikke å glemme Märthas hestesponsor Stein Erik Hagen og hans kone Mille-Marie Treschow. Festivalprogrammet har vært krydret med folkelige kjendisaktiviteter som sjonglering fra Ari, eventyrlesning med Märtha og teateroppsetninger av Tsjekhov – der både Åsne Seierstad og Märtha Louise har spilt i rollene. Men nå synes altså arrangør Ari Behn og Harald Zwart det er nok. Sistnevnte kom for øvrig direkte fra USA for å være med på festivalåpningen. Han synes det er «synd» at media bare fokuserer på kjendisene, all den tid de kunne ha fokusert på følelsen av «å sitte i fjæra og høre på musikken». Han får støtte fra Ari: «Denne festivalen er som Woodstock, med alle typer mennesker, og vi vil at den skal stå på egne bein uten kjendisfokus». Skal det være en spøk?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer