Kjendiskatten døde bare to måneder etter han ble adoptert

Den 15 kilo katten døde av en sykdom som ikke var forårsaket av vekten.

MJAAAAAU: Spongebobs nye eiere måtte ta farvel med han etter bare to måneder. Selv om det er nærliggende å tro, så var det ikke vekta som forårsaket sykdommen som tok livet av han. Foto: Barcroft / Bulls Press
MJAAAAAU: Spongebobs nye eiere måtte ta farvel med han etter bare to måneder. Selv om det er nærliggende å tro, så var det ikke vekta som forårsaket sykdommen som tok livet av han. Foto: Barcroft / Bulls Press Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Spongebob fikk kjendisstatus i New York etter at han ankom et redningssenter i byen. De ansatte trodde at det kom til å bli vanskelig å adoptere bort den store katten, men det tok ikke lang tid før han smeltet hjertene Courtney og Matt Farrell, som adopterte katten, skriver Daily Mail.

Spongebob ankom Animal Haven redningssenter tidligere i år etter at hans eier måtte flytte til at eldresenter.

De ansatte på senteret ble sjokkert over kattens størrelse, og satte han straks på en streng diett, slik at han fikk en bedre sjanse i kampen om å bli adoptert.

Lykken snudde - Vi aner ikke hvordan han ble så stor. Vi kan bare gjette på at eieren matet han med tørrfor regelmessig, og han kanskje lot maten stå ute, slik at katten kunne spise når han hadde lyst, sa Kendra Mara da katten kom inn til redningssenteret.

Men adopsjonshistorien som så ut til å ende i lykkerus snudde brått da Courney og Matt oppdaget at astmaen til Spongebob ble værre.

Det var ikke hans høye vekt som gjorde at han døde, men vekten gjorde at veterinærene ikke turte å operere da det viste seg at han hadde et forstørret hjerte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer