Kjendispar drept i frontkollisjon

Kim «Zeke» Justin (28) fra Sørumsand og hans svenske kjæreste Linda «Indra» Ekwall (29), ble i går drept i en bilulykke utenfor Stockholm. Paret som planla å flytte til Norge, var stjerner i showet «Gladiatorene».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- De var lykkelige! Kim og Linda planla å få barn og flytte hjem til Norge, sier Kim «Zeke» Justins far, Svein Justin Johansen, til den svenske avisa Expressen.

Torsdag fridde Kim Justin, og fikk ja av kvinnen han elsket - Linda Ekwall. Lørdag kjørte paret på E18 ved Brottby nord for Stockholm.

- Bilen - en sølvfarget Chrysler PT Cruiser - kom over i motgående kjørebane og front-mot-front-kolliderte med et møtende vogntog, sier vakthavende politibetjent Håkan Hillström hos politiet i Norrtälje.

Kjendiser

Kim Justin og kjæresten Linda Ekwall var superkjendiser i Sverige. I flere år har de hatt ledende roller i TV-serien «Gladiatorene», som har vært sendt på svensk TV4. Serien går nå på norsk TV2 på lørdager.

28-åringen fra Sørum døde momentant, da bilen traff vogntoget. Svenske Linda Ekwall døde noen timer seinere på Danderyds sykehus utenfor Stockholm.

Så på TV

Rigmor Synnøve Johansen, moren til Kim, sendte en SMS til Linda Ekwall lørdag ettermiddag, for å gratulere sin kommende svigerdatter med forlovelsen.

Men Rigmor fikk aldri svar.

En time tidligere hadde sønnen og Linda front-mot-front-kollidert og avgått med døden.

- «Gladiatorene» vises nå på norsk TV, og jeg så Kim lørdag kveld, uten å vite hva som hadde skjedd, forteller Rigmor Synnøve Johansen til avisa Expressen.

- Jeg tenkte litt på hvorfor de ikke hadde svart på SMS-en jeg hadde sendt.

Noen timer seinere kom vakthavende lensmannsbetjent i Sørum på døra til familien Johansen.

Rigmor Synnøve og ektemannen Svein Justin Johansen får det brutale dødsbudskapet.

- Stolt av ham

Linda og Kim var sannsynligvis på vei hjem, da ulykken skjedde. Politiet i Norrtälje mente i går at vannplaning trolig var årsaken til at bilen deres kom over i feil kjørebane.

- Kim holdt på med risikosporter. Han dykket og hoppet i fallskjerm. Og så dør han i en bilulykke, jeg kan ikke forstå at det er sant, sier Svein Justin Johansen.

I går ettermiddag samlet venner av familien Johansen seg i huset på Frogner i Sørum, sammen delte de sorgen.

- Kim var alltid glad og positiv. Jeg var stolt av ham. Linda var en fantastisk jente - sterk og klok. Jeg elsket dem begge, sier Svein Justin Johansen.

Ville ha barn

«Gladiator»-episodene som nå vises på norsk TV, er tidligere sendt i Sverige. Som rollefigurene «Zeke» og «Indra» hadde de inngått nye kontrakter og skulle fortsette i TV-serien.

Linda og Kim lengtet ifølge den nærmeste familien etter å få barn.

- De pratet mye om å få barn, og begge var glad i barn. Kim og søsteren snakket også om å få barn samtidig.

- Vi skal reise til Stockholm. Og besøke leiligheten deres, sier Svein Justin Johansen, til Expressen.

NYFORLOVET: Linda Ekwall og Kim Justin forlovet seg torsdag. To dager seinere døde de populære «Gladiatorene» i en tragisk bilulykke.
Døde:Kim «Zeke» Justin fra Sørumsand og hans svenske kjæreste Linda «Indra» Ekwall (29), ble lørdag drept i en bilulykke utenfor Stockholm.