Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kjenner de andre siktede

26-åringen som ble pågrepet for NOKAS-saken i går kveld, var i Stavanger ransdagen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den 26 år gamle mannen som i går ble pågrepet, siktet for medvirkning til NOKAS-ranet, kjenner flere av de andre siktede i saken. Han er tidligere ustraffet, men har siden i fjor sommer vært siktet for salg av dopingmidler, noe han delvis har erkjent.

26-åringen har flere ganger vært avhørt om NOKAS-saken, men nektet enhver befatning med saken. Han avga DNA-prøve til ransetterforskerne i fjor. Politiet har sikret seg flere biologiske spor i forbindelse med sin etterforskning, men det er uklart om 26-åringens DNA er funnet i dette materialet.

Etter hva Dagbladet forstår mener politiet at 26-åringen, som opprinnelig er fra Vestfold, bare hadde en medvirkerrolle i forbindelse med NOKAS-ranet. Han ble siktet for omsetning av dopingmidler etter at politiet hadde avlyttet telefonsamtaler han og hans samboer hadde foretatt.

26-åringen har tidligere erkjent at han var i Stavanger ransdagen, men han har forklart at han ble like overrasket som alle andre da byen krydde av politibiler, veisperringer og helikopter som søkte etter rømlinger.

26-åringen er den andre fra Stavanger-distriktet som er pågrepet og siktet i forbindelse med NOKAS-ranet. Han er en bekjent av Dan Pettersen fra Sandnes, som også er siktet etter ranet av tellesentralen i Stavanger.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!