Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kjenner drapsmannen

Politiet mener å vite hvem som drepte Børre Andre Olovsson (26) i en campinghytte i Nordkjosbotn i Balsfjord kommune.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi mener å kjenne identiteten til mannen som under falskt navn leide hytta hvor den drepte ble funnet, men vil vente med å etterlyse vedkommende med navn og bilde, sier politiadvokat Per Krokan i Troms politidistrikt til NTB.

Mannen er etterlyst over hele Norden på grunnlag av signalement. Politiet har ennå ikke tatt stilling til hvor lenge de vil vente før de etterlyser mannen med navn og bilde.

Politiet har følgende signalement på den etterlyste hytteeieren: Han er mellom 25 og 30 år, rundt 180 centimeter høy, kraftig bygd og har litt mage. Han er skallet/barbert på hodet, lys i huden og snakker bergensdialekt. Han har også et én centimeter langt arr over høyre øye.

Kontakt

Olovsson ble ifølge den foreløpige obduksjonsrapporten drept av et skudd i mageregionen.

Politiet har tidligere opplyst at de er sikre på at det var kontakt mellom den drepte og det politiet mener er gjerningsmannen flere dager før drapet. Men foreløpig kan ikke politiet si noe om hva denne kontakten gikk ut på.

Politiet opplyser at den drepte 26-åringen var siktet for innførsel og oppbevaring av narkotika. Han har også vært vitne i annen narkotikasak, som var oppe for retten i august 2002.

Hørte lyder

Olovsson ble sist sett i Nordkjosbotn sent mandag kveld. Ved midnatt forsøkte han å ringe hjem til sin familie. På telefonen ble det hørt lyder, men ingenting ble sagt. Dette er det siste livstegnet fra Børre Andre Olovsson. Den foreløpige obduksjonsrapporten har hittil ikke gitt noe svar på når han ble skutt. Ingen vitner har så langt sagt at de hørte noe skudd fra campingplassen natt til tirsdag.

NTB

VET HVEM DRAPSMANNEN ER: Politiet mener de vet hvem som leide en hytte på campingplassen i Balsfjord under falsk navn.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media