Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kjenner du denne mannen?

Oslo-politiet etterlyser person sett i oppgangen til drepte Meta Øverli.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet har etter en detaljert vitneforklaring fått en god nok beskrivelse på den mystiske mannen til å lage en fantomtegning som de nå offentliggjør.

Dagbladet.no skrev for to uker siden at politiet etterlyser to ukjente menn som ble sett utenfor Høybråtenveien 1H samme dag som Øverli ble drept i leiligheten sin.

- Beskrivelsene av de to er såpass like at det kan dreie seg om en og samme person, på to forskjellige tidspunkter, opplyser politiinspektør Terje Kristiansen ved volds- og sedelighetsavsnittet til Dagbladet.no i dag.

Han er nå svært interessert i å komme i kontakt med mannen eller mennene.

- Kan dette være gjerningsmannen?

- Vi har i første omgang valgt å karakterisere ham som et viktig vitne, som har vært ved leiligheten på aktuelle tidspunkt. Vi har ikke ytterligere opplysninger om vedkommende å bygge på, sier Kristiansen.

Folk som har sett den mystiske mannen har beskrevet ham som 30-35 år, mørkt svart, tett og stritt hår, 175-178 centimeter høy, mednormal slank kroppsbygning, markerte øyenbryn og et «mørkt drag» i ansiktet. Det er mulig at vedkommende er av østeuropeisk etnisk opprinnelse

Mannen hadde på seg mørk blå, hoftelang jakke med glidelås eller knapper. Buksa var litt lysere blå enn jakka. Han bar ved den ene observasjonene på en hvit plastpose.

image: Kjenner du denne mannen?

- Vi har banket på alle dører i blokka, og ingen kjenner noen som ligner mannen på bildet. Derfor er dette interessant, mener Kristiansen.

Etterforskningen av Meta-drapet står ennå i stampe, og politiet har ingen mistenkte i saken.

- Vi håper at den fornyede oppmerksomheten om drapet som disse tegningene skaper vil bidra til nye tips, oppfordrer politiinspektøren.

<B>MULIG GJERNINGSMANN:</B> Ingen beboere i Høybråtenveien 1H kjenner ham.
<B>BAR PÅ PLASTPOSE</B>: Politiet spør deg hvem dette er, og er usikre på om det er samme person som over.
<B>DREPT:</B> Meta Øverli ble funnet død i leiligheten sin i blokka i Høybråtenveien 1 natt til 7. april.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media