Kjenner du denne mannen?

Var på bensinstasjon i Hedmark like før ran.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Hedmark ber om publikums hjelp til å komme i kontakt med mannen på tegningen. Han var inne på bensinstasjonen til Namnå Bensin og Kro i Hedmark like før et grovt ran kl. 19.00 sist mandag.

Det var tre unge menn som ranet stasjonen for noen få tusen kroner i kontanter og tobakk. En av ranerne hadde pistol. En person var alene på jobb på bensinstasjonen, men ble ikke fysisk skadd.

Oslo-dialekt

- Denne personen som vi tror kan ha opplysninger som er interessante for etterforskningen,  er ca. 19-20 år gammel, ca. 171 - 175 centimeter høy og med tynn eller normal kroppsbygning. Han snakket Oslo-dialekt, sier politiførstebetjent Rune Moen ved Grue lensmannskontor til Dagbladet.no.

Mannen har kort lysebrunt hår, rufsete kort pannelugg, tynn spiss nese og liten munn. Han gikk i slitte, lyseblå olabukser.

- Vitner har fortalt om en hvit Toyota Hiace, som sto parkert i nærheten og var bort 10 minutter etter ranet. Denne bilen har vi heller ikke funnet, sier Moen.

Politiet setter foreløpig ranet i sammenheng med ranet av en Shell-stasjon i Våler i Hedmark for to uker siden.

Folk som har tips om hvem den unge mannen på tegningen kan være, kan ta kontakt med Grue lensmannskontor på telefon 62 94 24 00 eller Hedmark politidistrikt på telefon 62 53 90 00 eller 02800.

 VAR PÅ NAMNÅ:  Politiet vil gjerne komme i kontakt med denne mannen - 19-20 år gammel med Oslo-dialekt - som var inne på en bensinstasjon i Namnå i Hedmark like før et grovt ran sist mandag kl. 19.00. Tegning: Politiet/Harald Nygård.
VAR PÅ NAMNÅ: Politiet vil gjerne komme i kontakt med denne mannen - 19-20 år gammel med Oslo-dialekt - som var inne på en bensinstasjon i Namnå i Hedmark like før et grovt ran sist mandag kl. 19.00. Tegning: Politiet/Harald Nygård. Vis mer