Gran Canaria:

Kjenner du igjen disse to?

Camille og Cyril etterlyser det norske paret som filmet frieriet deres på Maspalomas.

FORLOVET: Camille Piret og Cyril Dendal fra Belgia forlovet seg på Gran Canaria i oktober. Nå etterlyser de paret som filmet frieriet. Kan det være deg, eller noen du kjenner? Foto: Privat
FORLOVET: Camille Piret og Cyril Dendal fra Belgia forlovet seg på Gran Canaria i oktober. Nå etterlyser de paret som filmet frieriet. Kan det være deg, eller noen du kjenner? Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Var du, eller noen du kjenner, på ferie på Gran Canaria i oktober? Da kan det hende disse to er på jakt etter nettopp deg.

I oktober gikk nemlig belgiske Cyril Dendal ned på kne og fridde til kjæresten Camille Piret.

Etterlyser norsk par

De var på ferie på Gran Canaria, og ville gjerne forevige det store øyeblikket.

- Vi fikk et søtt par til å filme scenen ved hjelp av kamera og drone, som de brukte i utkanten av de praktfulle sanddynene i Maspalomas, forteller Cyril Dendal i et Facebook-innlegg.

Dette paret skal ha vært norske, forteller Camille Piret til Dagbladet.

GÅR GALT: Et frieri i realityserien «Temptation Island» blir slaktet av seerne. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Etter frieriet skal Cyril ha gitt fra seg kontaktinformasjonen sin til dette norske paret, sånn at de kunne sende alle bildene og videoene.

Har ikke fått bilder

Men nå har det gått flere måneder, og det nyforlovede paret har fremdeles ikke fått noen bilder. De mistenker derfor at det må ha vært en skrivefeil i adressen:

- Antakelig på grunn av det intense stresset jeg var under på den tida, som du sikkert kan tenke deg, skriver Cyril.

Like før jul gikk paret derfor ut med en internasjonal etterlysning på Facebook.

Innlegget er nå delt over 7000 ganger, men Camille og Cyril går «all in» for å finne dette norske paret. Derfor kontaktet de også Dagbladet.

Journalister

Paret skal ha vært journalister i et magasin i Oslo-området, eller i hvert fall ikke så langt fra den norske hovedstaden, ifølge Cyril.

- Kvinnen hadde langt, blondt hår - mens mannen hadde kort, brunt hår med en tatovering på armen eller kroppen, sier Camille til Dagbladet.

Mareritt - eller drømmefrieri? Bli med på båttur og ta en titt selv! Non Stop-video av Sondre Rahm, Nicolai Alcaniz og Emrik Sager. Vis mer

Nå håper de at noen der ute i Norge vet hvem dette er, eller at det norske paret som filmet frieriet selv leser denne saken.

Hvis du lurer, så fikk Cyril «ja» fra sin Camille på stranda. Derfor er øyeblikket som ble fanget på film ekstra verdifullt for dem.

- Hvem vet, kanskje vi finner minnene fra det viktigste øyeblikket i livet vårt, selv om de vakreste bildene er inngravert i tankene våre for alltid.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer