Kjenner igjen Charlottes klær

Familien mener klesfunnene i elva samsvarer med hva Charlotte Moene (17) hadde på seg forsvinningsdagen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ØVRE ÅRDAL (Dagbladet.no): Her ankommer familien til Charlotte Moene (17) lensmannskontoret i Årdalstangen nå i ettermiddag.

De skal vitneavhøres av politiet i forbindelse med forsvinningen av deres kjære datter og barnebarn som forsvant sporløst fra Øvre Årdal for en uke siden i dag.

- Det er ikke noe dramatikk i disse avhørene. Vi ønsker bare å få så mye informasjon i saken som mulig. Det er viktig å understreke at det ikke er noe tegn på at det skal ligge noe kriminelt bak forsvinningen av Charlotte, sier lensmann Kristen Olav Grøttebø ved Årdal lensmannkontor til Dagbladet.no.

Klærne samsvarer

Samtidig opplyser politiet nå i dag at klesfunnene som ble gjort i elva Fardøla fredag kveld samsvarer med hva den 17 år gamle jenta hadde på seg dagen da hun forsvant. Etter det Dagbladet.no erfarer skal funnene dreie seg om en bukse og et undertøysplagg.

- Klærne som ble funnet samsvarer med hva hun hadde på seg dagen hun forsvant. Det er personer som står henne nær som har bekreftet dette. Samtidig er vi fortsatt ikke sikre på om dette faktisk er klærne til Charlotte, understreker lensmannen overfor Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer