VAR ANKLAGET: I fjor ble Espen Lee anklaget for å ha planlagt å kidnappe den lille norsk-kypriotiske jenta på Kypros. - Jeg kjenner ikke til hva som har skjedd på Kypros nå, sier Lee. Foto: NTB/Scanpix
VAR ANKLAGET: I fjor ble Espen Lee anklaget for å ha planlagt å kidnappe den lille norsk-kypriotiske jenta på Kypros. - Jeg kjenner ikke til hva som har skjedd på Kypros nå, sier Lee. Foto: NTB/ScanpixVis mer

Espen Lee

- Kjenner ikke til kidnappingen

For et år siden ble Espen Lee anklaget for å ha planlagt å kidnappe den lille jenta som nå er bortført på Kypros

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

12. februar i 2016 ble Espen Lee arrestert og siktet for angivelig å ha planlagt å kidnappe den lille jenta som nå er bortført på Kypros.

- Jeg ble løslatt etter kort tid. Anklagene var grunnløse, og saken ble henlagt som intet straffbart forhold, sier Espen Lee til Dagbladet.

Kypriotisk politi mente da at den lille jenta skulle kidnappes, og føres til Norge.

Ifølge TV2 ble den lille jenta som har kypriotisk mor og norsk far, i da bortført.

- Jeg kjenner ikke til hva som har skjedd på Kypros nå, sier Espen Lee.

I fjor ble han arrestert da han og to andre nordmenn var på øya i Middelhavet. Espen Lee hadde da et oppdrag fra faren til den lille jenta.

Lee som selv omtaler seg megler fortalte da til Dagbladet at han skulle hente en bil hjem til Norge, for faren til den nå kidnappede jenta.

- Alle anklagene mot meg ble tilbakevist og forholdet ble henlagt av både kypriotiske og norske myndigheter som intet straffbart forhold, sier Lee til Dagbladet.

- Jeg er nå hjemme i Norge og har ikke noe kjennskap til denne saken, sier Espen Lee til Dagbladet.