Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kjent finansmann tatt i stor narko-sak

En kjent finansmann er arrestert i en stor narkotikasak. Han nekter skyld, men blir torsdag framstilt for varetektsfengsling.

SLO TIL: Politiet skal ha beslaglagt flere kilo hasj på Hjortnes-kaia i Oslo i helga. En kjent finansmann er blant de pågrepne. Foto: NTB Scanpix
SLO TIL: Politiet skal ha beslaglagt flere kilo hasj på Hjortnes-kaia i Oslo i helga. En kjent finansmann er blant de pågrepne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Min klient nekter straffskyld, sier advokat Olle Nohlin, som representerer mannen i 40-årene.

Det var tollerne som slo alarm da et vogntog kom til Oslo med Kiel-ferja i helga. Et betydelig antall kilo med hasj skal være beslaglagt.

Mannen i 40-årene, som torsdag morgen framstilles for varetektsfengsling i Asker og Bærum tingrett, er godt kjent av politiet. Men ikke i narkotikasaker. Han har vært involvert i en større konkurs tidligere.

- Saken er klausulert, og jeg er derfor forhindret fra å kommentere detaljer. Men jeg kan bekrefte at min klient er pågrepet, sier advokat Olle Nohlin til Dagbladet.

Luksusbil - Erkjenner han forholdene han er siktet for?

- Jeg kan ikke kommentere selve siktelsen. Men min klient nekter straffskyld, sier advokat Olle Nohlin til Dagbladet.

Ved siden av vogntoget med hasj har politiet også beslaglagt en luksusbil, som to av de siktede skal ha lånt fra en bilbutikk.

• Vi skrev opprinnelig at finansmannen var knyttet til beslag av 250 kilo hasj, hvor seks personer er siktet. De ble pågrepet etter at tollvesenet søndag oppdaget hasjen skjult i en lastebil på Kiel-ferja. De varslet politiet, som pågrep flere personer som kom for å hente partier på 50 kilo hasj fra lastebilen. Men det stemmer altså ikke at de to saken er knyttet sammen, og det er snakk om to separate etterforskninger, hvor det er beslag i samme størrelseorden.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!