Kjent nonne overrasker

34-åringen sjokkerte «alle» i 2014. Nå vekker hun oppsikt igjen.

TILBAKE: Italienske Cristina Scuccia er tilbake i rampelyset.Foto: Agf/REX
TILBAKE: Italienske Cristina Scuccia er tilbake i rampelyset.Foto: Agf/REX Vis mer
Publisert

Søster Cristina Scuccia (34) fra Sicilia sjokkerte dommerne, og resten av Italia da hun vant The Voice i 2014.

- Jeg har en gave og jeg deler den med dere, sa Scuccia etter at alle dommerne snudde seg på hennes blind audition.

Nå har hun overrasket enda en gang, ifølge The Guardian.

Sjokkerte

Under auditionen sang 34-åringen Alicia Keys sin hit «No One». Dommerne var åpenbart sjokkerte da de så at hun var kledd som nonne. De kjempet en etter en for å få henne på laget sitt. Til slutt valgte hun den italienske rapperen J-Ax.

- Vi er som djevelen og det hellige vannet. Vi må jobbe sammen, sa rapperen for å overtale henne til å velge akkurat ham.

Scuccia, som var medlem av «Ursuline Sisters of the Holy Family»-klosteret i Milano, endte opp med å vinne sesongen. Seinere slapp hun et album som hun ga til pave Frans. En av låtene på albumet var et cover at Madonnas hit «Like a Virgin», noe som skapte reaksjoner.

UGJENKJENNELIG: Scuccia har lagt livet som nonne bak seg. Skjermdump: TgCom24
UGJENKJENNELIG: Scuccia har lagt livet som nonne bak seg. Skjermdump: TgCom24 Vis mer

Blandede tilbakemeldinger

Under auditionen hennes i The Voice, hadde Scuccia en heiagjeng av andre nonner. Selv om hun ble støttet av hennes overordnede fikk hun mange klager fra de mer konservative i miljøet. Spesielt etter at hun slapp Madonna-coveret. De mente det var en kalkulert handling for å få mer medieomtale.

Kilder fra kirken forteller at selv om Scuccia fikk mye kritikk av kirken, var det hennes eget valg å forlate dem.

Nå, åtte år seinere, har hun annonsert i et italiensk talkshow at hun har lagt livet som nonne bak seg. Kledd i høye hæler, en rød buksedress og med piercing i nesa forklarte hun hvordan endringen kom til.

- Jeg tror at man må høre på hjertet sitt. Det er alltid skummelt å gjøre en endring, da det letteste er å bli der du er, sa hun hos talkshowet.

Seinere la hun til at hun velger å følge hjertet sitt uten å bry seg om hva andre tenker om henne. Nå bor hun i Spania, jobber som servitør og trives godt.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer