Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kjent seiler savnet

Asker-seiler forsvant i flodbølgen, kone og barn reddet livet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den kjente norske seileren og båtforhandleren Jan Trygve Stensaker (40) fra Asker er blant de savnede i Thailand. Sammen med kona May Len og to barn, havnet Stensaker midt i katastrofen i Thailand.

- Broren hans har lett etter Jan Trygve i Phuket det siste døgnet, sier faren Jan Martin Stensaker til Dagbladet.no onsdag. - Men de omkomne er i en slik forfatning at det ikke er sikkert han ville kjent igjen broren sin.

Stensaker eier Lunde Båt i Asker og en kjent person i norsk seilermiljø. Han har blant annet agenturet på Bavaria-båtene, skriver nettstedet Havna.com.

Lunde Båt holder til på Leangbukta Marina i Asker, som Stensaker eier sammen med finansmannen Bjørn Rune Gjelsten.

Havna.com skriver at Stenaker og kona spiste frokost på stranda. De to barna i tenårene befant seg inne i bungalowen da flodbølgen traff. Foreldrene ble dratt utover av vannmassene, men May Len ble senere reddet opp av vannet av en båt opg fraktet til sykehus, der hun traff sønnen på 17 og datteren på 13 år.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media