Kjent torpedo forsvant etter MC-besøk

Oslopolitiet frykter at en svært fryktet torpedovenn av Jan Kvalen er likvidert. Han ble sist sett for to dager siden da han oppsøkte en motorsykkelgjeng med Hells Angels-forbindelser. Fire menn ble pågrepet i MC-lokalene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet oppsøkte lokalene til motorsykkelklubben Untouchables' lokaler på Alnabru hvor de arresterte fire menn, og siktet dem for narkotikabesittelse og besittelse av ulovlige våpen. Det er uklart om de har noe med torpedoforsvinninga å gjøre.

Politiet bekrefter at mannen er savnet, men vil ikke kommentere drapsryktene. De skal ha sterke indikasjoner på at det har skjedd en likvidering.

Den voldsdømte torpedoen er kjent i hovedstadens kriminelle miljø som en svært fryktet mann. Etter flere år som pengeinnkrever har han et solid rykte. Han er en god venn av kjendistorpedo Jan Kvalen, men det er ukjent om forsvinninga har noe å gjøre med drapsforsøkene på Kvalen de siste månedene.

Kriminalteknikere har saumfart MC-lokalet på Alnabru på jakt etter spor.

Den savnede torpedoen har den siste tida vært ettersøkt av politiet for å ha framsatt trusler. I hovedstadens kriminelle miljø har det gått rykter om at torpedoen er blitt drept, og politiet har satt i gang en storstilt etterforskning.