Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kjente et smell

-Det gikk så fort at vi ikke rakk å få panikk, men det var en skremmende opplevelse, forteller Kåre Johnsen, som var passasjer i ulykkesflyet som kjørte av rullebanen i Skien i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Siste nytt: Kjenner ikke flyulykke-årsak

Åtte skadd i flyulykke

Johnsen forteller at han kjente et kraftig smell da flyet av typen Jetstream traff rullebanen på Geiteryggen flyplass i Skien fredag.

- Så løftet flyet seg opp og havnet skjevt. Det var vel da det traff jordvollen. Det var en hard smell, sier Kåre Johnsen (57) til NTB.

Han vil rose både flygeren, politiet og de ansatte på Telemark Sentralsjukehus for deres opptreden overfor de involverte i flyulykken.

- Flygeren ba alle om å komme seg ut av flyet. Jeg tror alle kom seg ut ved egen hjelp. Så ble vi briefet på sykehuset om hva som var skjedd, forteller Johnsen.

57-åringen fra Bamble jobber i offshorevirksomheten og har reist mellom Bergen og Skien i 20 år. Han har aldri opplevd noe lignende som ulykken fredag kveld.

- Det var veldig skremmende. Det kunne gått riktig galt, men det var heldigvis mye hell i uhell. Det var bra det var jord og ikke fjell flyet traff. Og heldigvis tok det ikke fyr, sier han.

(NTB)

SMELL: Passasjererene opplevde en hard landing.Fra selskapets nettside
Hele Norges coronakart