Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kjente fanger stevnet om fengselsvold

Bhatti, Utsi og Betew vs. Vandreren. PR-triks, sier aktor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I ankesaken etter at Terje «Vandreren» Larsen ble slått ned av en medfange i Ringerike fengsel, stevnes kjente fanger som Arfan Bhatti, Sven-Eirik Utsi og Metkel Betew som vitner.

En 23-åring er dømt til tre års fengsel for å ha påført Terje Larsen livstruende skader. Nå kaller forsvarer Nils Jørgen Vordahl inn en rekke tidligere medfanger som vitne i ankesaken i lagmannsretten.

- Vi vil be om innkalling av en rekke vitner fra avdeling B i fengselet. Bhatti, Sven-Eirik Utsi og Metkel Betew. Alle disse tre hørte vi snakk om i tingretten. Særlig Bhatti er interessant, sier Vordahl til Ringerikes Blad.

- Bestilt av Bhatti

I tingretten mente enkelte fengselsbetjenter at Bhatti hadde bestilt angrepet på Larsen.

Aktor i saken, Geir Indal, mener forsvarerens innkalling av «kjendisfangene» er et PR-triks.

- Bhatti, Utsi og Betew vil etter politiets oppfatning ikke tilføre saken noe nytt, utover å vidløftiggjøre den og gjøre den mer medievennlig, sier han til avisa.

Terje Larsen gikk i flere år fra hytte til hytte og tok for seg av kost og losji, derav tilnavnet «Vandreren». Han er dømt for 644 innbrudd. I mars i fjor ble han slått i hodet med en glassbolle i fengselet av en medfange. (NTB).

- SPESIELT INTERESSANT: - Han er spesielt interessant, sier forsvareren som har stevnet Arfan Bhatti inn for ankesaken om angrepet på Terje "Vandreren" Larsen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!